Alt du trenger å vite om sesongkort 2018

Sesongen 2017 ble vår revansj, nå skal vi vise at vi duger! Bli med på festen, sikre deg ditt sesongkort allerede nå!

Sesongkortsalget for 2018 er i gang, og du kan sikre deg din favorittplass på stadion allerede nå (og beholde den hele sesongen).

Sesongkortene kjøper du her

Vi sitter på Aspmyra og selger sesongkort. Vi er stort sett bemannet. Du finner oss i våre nye lokaler i 1. etasje

Åpningstider:

Mandag - fredag: 09:00 - 16:00

Priser:

priser-2016_17pifvzfoszrqz5wbd80xm7k8.png

**Familiebillett 1+1 er tilgjengelig på Sparebank1, Diadora-tribune E og J-feltet. Den er gyldig for en voksen og et barn under 16 år. Prisen gjelder ved kjøp av min to billetter. Prisen 1380,- gjelder per billett. Denne billetten kan kun kjøpes i skranken i Central Atrium. 

Alle priser er inkludert mva og billettavgift.

* Vi gjør oppmerksom på at Felt J er tilegnet medlemmer av DGH, 1916 og andre glimtsupportere. På dette feltet gjelder ikke plassbillett, men prinsippet "først til mølla" blir praktisert. Kjøpere av billett på dette feltet må regne med å måtte stå for å se kampen.

Dersom du er medlem i DGH, 1916 eller GLIS får du sesongkort på J-feltet til bare 800 kroner. Ta kontakt med sk@glimt.no for å benytte deg av tilbudet. 

Barn under 16 år har gratis inngang på SKS tribune og på Barne-VIP. (Det er ikke mulig å kjøpe sesongkort for Barne-VIP) .

I 2018 må alle ha nye sesongkort for å slippe inn på stadion. Dersom du kjøper sesongkort på nett må du innom Aspmyra for å få ditt nye kort. Du møter oss i nye lokaler i 1. etasje. 

Har spørsmål knyttet til sesongkortsalget 2018 er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på mail, regine@glimt.no. For våre bedriftskunder vil det fortsatt være mulig å få billettene i papirform, samlet i et sesonghefte som tidligere år.

Annonse fra Eliteserien: