Alt du trenger å vite om sesongkort 2018

Sesongen 2017 ble vår revansj, nå skal vi vise at vi duger! Bli med på festen, sikre deg ditt sesongkort allerede nå!

Sesongkortsalget for 2018 er i gang, og du kan sikre deg din favorittplass på stadion allerede nå (og beholde den hele sesongen).

Sesongkortene kjøper du her

Vi sitter hver tirsdag og torsdag fra klokken 16:00 til 18:00 i filiaSparebank1 på City Nord. Du kan også komme innom oss i 4. etasje i Central Atrium der vi stort sett er bemannet. 

Åpningstider:

Mandag - fredag: 09:00 - 16:00

Priser:

priser-2016_17pifvzfoszrqz5wbd80xm7k8.png

**Familiebillett 1+1 er tilgjengelig på Sparebank1, Diadora-tribune E og J-feltet. Den er gyldig for en voksen og et barn under 16 år. Prisen gjelder ved kjøp av min to billetter. Prisen 1380,- gjelder per billett. Denne billetten kan kun kjøpes i skranken i Central Atrium. 

Alle priser er inkludert mva og billettavgift.

* Vi gjør oppmerksom på at Felt J er tilegnet medlemmer av DGH, 1916 og andre glimtsupportere. På dette feltet gjelder ikke plassbillett, men prinsippet "først til mølla" blir praktisert. Kjøpere av billett på dette feltet må regne med å måtte stå for å se kampen.

Dersom du er medlem i DGH, 1916 eller GLIS får du sesongkort på J-feltet til bare 800 kroner. Ta kontakt med sk@glimt.no for å benytte deg av tilbudet. 

Barn under 16 år har gratis inngang på SKS tribune og på Barne-VIP. (Det er ikke mulig å kjøpe sesongkort for Barne-VIP) 

I 2018 må alle ha nye sesongkort for å slippe inn på stadion. Dersom du kjøper sesongkort på nett må du innom Aspmyra for å få ditt nye kort. Du møter oss i tredje etg. på hovedtribunen. 

Har spørsmål knyttet til sesongkortsalget 2018 er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på mail, kent@glimt.no. For våre bedriftskunder vil det fortsatt være mulig å få billettene i papirform, samlet i et sesonghefte som tidligere år.

Annonse fra Eliteserien: