Episode 12 2017: Erlend Dahl Reitan

Glimtmagasinet har etter noen unormale omstendigheter tatt en la-ang sommerferie, men nå starter høstsesongen for verdens beste radiopodcast.

I kveld (onsdag) går programleder Carl Henning Biørnstad i studio sammen med sitt faste panel Fredrik Stenbro og Niklas Aune Johnsen for å spille inn høsten første episode av Glimtmagasinet. 

I tillegg blir du kjent med en ny stemme som du kan forvente å høre mer av fremover dersom du er som oss - en stor Glimtmagasinet-fan. 

Saken er oppdatert - hør podcasten lenger ned

Åpner med målscorer

Det har nesten vært en tradisjon at målscorere i forrige kamp blir gjester i Glimtmagasinet. Hemmeligheten som lenge har vært vel bevart er at gjestene ofte avtales før kampstart. Så at nettopp dagens gjest skulle score det avgjørende målet i går var skrevet i stjernene. 

Erlend Dahl Reitan kom til Glimt på lån fra Rosenborg  i sommer. Etter å ha notert seg for assist i forrige serierunde lovte Dahl Reitan mål i forkant av kampen mot TUIL. 

Som sagt så gjort. Dahl Reitan kriget inn 1-0-scoringen mot Tromsdalen i går og gjør seg klar for å være gjest i Glimtmagasinet i kveld. 

Ber om hjelp fra publikum

Podcastene til Glimtmagasinet blir alltid bedre om publikum er interaktive. Derfor ber nå Carl Henning og co om hjelp til å komme på spørsmål til kveldens gjest. Har du et spørsmål du ønsker svar på fra den unge trønderen send en sms med kodeord "glimtmag" til 2242. 

Et spørsmål kan for eksrmpel være "Hva var ditt forhold til Glimt før du kom til Bodø?"

eller ... 

"Hvilket fotballag heier du på i utlandet?", "Hvor god er du i Fifa?" eller "Hva er ditt favorittkrydder?"

Det er altså ingen (jo, det er noen) begrensninger for hva du kan spørre om. Fyr avårdet en sms nå! (SMS koster 1 kr)

Podcasten kommer på glimt.no i løpet av kvelden. 

Annonse: