Aasmunds reisebrev fra La Manga

Bjørkan har skrevet hjem, og deler sine tanker om oppholdet på den spanske østkysten.

Annonse:


Våre første to dager på La Manga er unnagjort, i luksuriøse omgivelser på et flott hotell. Været er ikke all verden å skrive hjem om, men vi har i hvert fall fått noen solstråler på relativt vinterbleke legger. Vi legger opp til et tøft treningsregime med mange økter og møter. Til nå har vi unnagjort både to fotballøkter, ei styrke økt, og to videomøter. Vi skal bruke dagene godt her nede og jobbe hardt videre med tingene vi har prioritert til nå.


Det er mange aspekter ved en treningsleir som dette. Det ene er at vi sosialt får vært sammen på en litt annen måte over tid enn hjemme. Guttene bruker tiden godt og finner på ting sammen enten det er å spille litt golf på den lokale pitch- and- putt banen, eller å se en fotballkamp. Det er også en god anledning til å få sett litt nærmere på og bli bedre kjent med potensielle forsterkninger. Vi har for øyeblikket to spillere her sammen med oss med de velklingende navnene Badou og J.Kolstad. Så får tiden vise om det er plass til to sånne i Bodø. J står for øvrig for Jørgen fra Lillestrøm. En god og energisk unggutt med bra eliteserieerfaring som kan spille i flere posisjoner. Badou er en ung, spennende og kvikk angrepspiller som det skal bli spennende å følge resten av leiren. Foreløpig ser det bra ut med begge to.

Det tredje er at vi skal spille to artige kamper her nede. Den første mot det russiske storlaget CSKA Moskva på lørdag. De har vel bortimot halve det russiske a landslaget i troppen, så det blir en flott test. Den andre går mot Sandnes Ulf som i likhet med oss nok har ambisjoner om å kjempe helt i toppen i årets OBOS- liga. Så det blir spennende.


Forholdene her er flotte. Banene er fine, litt tørre og trege hvis det ikke regner, som vi selvfølgelig håper at det ikke gjør. Det er også bra vind her, så vi føler oss som hjemme. Hotellet er perfekt, maten er kjempegod, og vi har bra med tid til å jobbe og fortsette på den kursen som vi har startet på. Og den går opp og frem!

Vennlig hilsen Aasmund

Annonse fra Eliteserien: