Bjørkan forlenger med Bodø/Glimt

Fredrik André Bjørkan fortsetter i den helgule drakta, også de neste tre sesongene.

Annonse:

Fredrik André Bjørkan signerte fredag en ny kontrakt med Bodø/Glimt. Kontrakten binder han til klubben ut 2020-sesongen. Hovedpersonen selv er strålende fornøyd med det valget. 

- Det føles utrolig bra. Jeg har lyst til å være her og jeg ble glad når jeg fikk tilbudet, sier han og legger til;

- Jeg vurderte aldri noe annet og håpet at Glimt skulle komme på banen og ble utrolig glad for at det ble en realitet.

Tilbake for fullt 

Bjørkan har slitt lenge med sykdom og skader og har fått noen minutter på banen for Glimt i år. Denne uken fullfører han den siste antibiotikakuren og er klar på å ta sin plass på laget. 

-Kroppen kjennes veldig bra. Jeg har slitt med skader og sykdom den siste tiden, og det er deilig å kjenne at ting stemmer igjen. Jeg er tilbake for fullt og gleder meg til å fortsette karrieren i Bodø/Glimt, sier han. 

Den unge Bjørkan er klar for å vise hva han har å by på. 

- Målet er å få spille en del og rykke opp. I løpet av de neste årene skal jeg spille meg inn på laget og på sikt bli en etablert eliteseriespiller i Bodø/Glimt, avslutter han. 

- Vi er utrolig fornøyde

Avtroppende direktør Bjørn-Tore Hansen fikk signeringen av Bjørkan som en av sine siste arbeidsoppgaver i klubben. En takknemlig arbeidsoppgave. 

- Vi er utrolig godt fornøyde med å forlenge med Fredrik André. Han er ung, lovende og utrolig spennende. Han passer perfekt inn i vår spillerprofil, sier Hansen. 

Annonse fra Eliteserien: