Bjørkan matchvinner

Årets andre internkamp gikk av stabelen torsdag formiddag, og denne gangen med en ung og lovende back i hovedrollen.

Kun en drøy uke siden forrige internkamp ble det igjen arrangert et oppgjør mellom hvitt og gult lag i Nordlandshallen. Med unntak av Anders Klemensson, som klubben til slutt ikke ønsket å satse videre på, var flere av prøvespillerne på plass, og skulle igjen prøve å bevise at de fortjener en avtale med Glimt.

Til stede var også Martin Bjørnbak som ikke spilte forrige internkamp, men var nå friskmeldt til å tre inn i backrekken på det gule laget. Det skulle allikevel vise seg å være en annen forsvarsspiller som skulle stjele fokuset denne ettermiddagen.

For etter drøye 12 minutter spilt av den første omgangen satt den for det hvite laget. Etter en fin pasning fra omtrent 17 meter fikk Fredrik Andrè Bjørkan ballen fra skrått hold, og satt den iskaldt ned i det venstre hjørnet. 1-0 til det hvite laget.

Flere store sjanser til tross, det ble ikke flere mål etter 40 spilte minutter, og Bjørkan kan se tilbake på både mål og "clean-sheet" i årets andre internkamp.