Bjørkan storfornøyd med seieren

Aasmund Bjørkan var en stolt mann etter at Glimt knuste Arendal på Aspmyra

Det ble som det skulle bli når OBOS-ligaens beste lag tok imot det dårligste på hjemmebane. Glimt hadde aldri problemer med Arendal og fikk til slutt en femmålsseier. Trener Aasmund Bjørkan oppsummerer kampen slik:

- Først og fremst var det masse flotte angrep. Det blir litt målbonansa. Vi får en klar ledelse og det åpner opp rom for oss. Vi er kjent for å være gode på å utnytte de rommene, sier han etter kampslutt. 

Det var Trond Olsen som åpnet ballet da han dunket ballen i mål på en retur i feltet. Etter pause rant målene inn for hjemmelaget som ikke ga seg før det sto 5-0 på resultattavlen. 

- Vi har stor gjennombruddskraft i laget. Jeg er alltid stolt glimttrener, men i dag gjør vi en god kamp. Det var deilig å holde nullen, nevner han som en av flere gode prestasjoner. 

Festfotball på Aspmyra
Annonse:

På de siste fire hjemmekampene har Glimt scoret hele 16 mål, noe som gir et snitt på fire mål per kamp. Dermed har publikum som kommer på Aspmyra gode opplevelser i vente. 

- Vi er glade for alle som kommer på Aspmyra. Vår jobb er å gjøre det så artig som mulig for de som kommer. Det har vært noen gode kamper her og vi er det laget som scorer desidert mest mål i norsk fotball. Vi prøver å være gode ambassadører og gjøre publikum stolte når de er på kamp, sier Bjørkan. 

Bred tropp

Glimttreneren hadde flere gode alternativer på benken i dagens kamp, og kunne sette inn både Thomas Drage og Fredrik André Bjørkan i andre omgang. I tillegg fikk rosenborgeiendommen Erlend Dahl Reitan sine første minutter i den helgule trøya. 

Treneren var godt fornøyd med det han så av de han satte innpå. 

- Vi har en god og bred tropp. Faktisk så god at når vi spiller 11 mot 11 på trening kan det antatte "andrelaget" like gjerne vinne. Det er tøff konkurranse på flere plasser og det viser de som kommer inn i dag og gjør det veldig bra, avslutter Bjørkan. 

Se hele intervjuet med treneren her


Annonse fra Eliteserien: