Bodø/Glimt knuste Molde

Bodø/Glimt vant fullt fortjent i rosenes by.

Etter en jevn start tok Molde mer og mer over spillet utover i første omgang. Likevel var det Bodø/Glimt som først fikk uttelling. Etter ca. 30 minutter spilte Ulrik Saltnes gjennom Kristian Fardal Opseth som sendte gjestene i ledelsen. 

Ikke mange minutter senere rullet Glimt igjen opp på Moldes høyre side. Til slutt endte ballen hos Thomas Jacobsen som klinket ballen i mål. Glimt tar pause med en ledelse på to mål på Aker Stadion.

I andre omgang fortsette Bodø/Glimt der de slapp i første omgang og spilte på det de er gode på. Molde presset i starten av omgangen, men det var gjestene fra Bodø som fikk de største sjansene. Trond Olsen var blant annet alene gjennom og chippet ballen i mål, men dommeren vinket for offside. 

Ulrik Saltnes og Kristian Fardal Opseth bor sammen og har tydeligvis fått en god relasjon. De kombinerte fint og Saltnes var kliss alene med keeper, men skuddet ble for svakt og reddet av keeper. Over halvveis inn i omgangen gikk Trond Olsen og Kristian Fardal Opseth ut til fordel for ungguttene Jens Petter Hauge og Fredrik André Bjørkan. Like før slutt byttet Glimt Aleksander Torvanger og Nemanja Mladenovic  for Marius Lode og Ulrik Saltnes. 

 Til slutt endte det altså med 2-0-seier for Bodø/Glimt. Fullt fortjent! 

Annonse fra Eliteserien: