Trener Kjetil Knutsen gir en god klem til keeper Ricardo Friedrich etter seieren mot Kristiansund.

- Det aller viktigste er samholdet

Det endte med 3-0 seier til Bodø/Glimt, og trener Kjetil Knutsen sier klubben fikk vist at man ikke skal avskrive Bodø/Glimt.

Annonse:

Bodø/Glimt startet høstsesongen hjemme på Aspmyra med tre mål og tre poeng. Trener Kjetil Knutsen oppsummerer første omgang på denne måten. 

- Jeg synes vi er solide. Vi starter kampen veldig bra, vi får en forholdsvis tidlig scoring og jeg føler vi kontrollerer første omgang. Jeg føler vi gjør en god offensiv kamp, men fortsatt har vi litt å gå på i forhold til de rytmene vi ønsker. Det aller viktigste i dag var å vise folk at det var en gruppe som jobbet sammen, ville fighte og gjøre det som skulle til for å få tre poeng, sa Knutsen.

I andre omgang blir det jevnere, men i sluttminuttene setter Herrem inn til 3-0. Hva tror du er grunnen til å at det blir vanskeligere å treffe nettet?

- Fotball er spill/motspill. Når vi leder 2-0, kontrollerer vi kampen og de skaper minimalt. I andre omgangen føler jeg at vi har kontroll, og vi har enorme muligheter til å punktere kampen før, men jeg synes andre omgangen er en kontrollert omgang. At vi får det tredje målet er viktig, det at vi holder nullen er viktig, og det jeg tar med meg som det aller viktigste det er det samholdet og den vinnerviljen som gruppen viser, og det var en signal til omgivelser at ikke avskriv Bodø/Glimt, forteller Knutsen. 

Det kommer kamper tett i tett, neste på Aspmyra mandag 20.8 mot Odd. Hva tar dere med d?

- Vi tar med at vi har vist ovenfor alle at Bodø/Glimt er et godt lag, Bodø/Glimt er en gruppe som står sammen. Det gir energi og det gir selvtillit. Det å starte opp en treningsuke i morgen er utrolig mye enklere med tre poeng i banken. Det å vinne fotballkamper det gir mye positiv energi i gruppen. Da er det lettere å være tøff med spillere, og jobbe med detaljer så vi kan ta nye steg. Det handler om å utvikle og utvikle, og det har vi tro på at vi skal få til, sier han.

Når det kommer til høstsesongen er Knutsen optimistisk. 

- Ja, vi er optimistiske og har troen på at vi skal få en god høstsesong. Nå er det sånn at det er tett og jevnt, og vi må jobbe knallhardt for hvert eneste poeng i kampene som kommer. Vi får ingenting gratis. Vi skal jobbe på og gí alt for å vinne flere kamper på Aspmyra.

Se hele intervjuet her:


Annonse fra Eliteserien: