- Det blir en tøff bortekamp

Kjetil Knutsen ser frem til en ny kamp mot Elverum, men tror ikke oppgaven blir enkel.

Glimt kommer fra en solid 5-0-seier mot Arendal forrige helg. På søndag er det nok et bunnlag som står på motsatt banehalvdel når Glimt gjester Hedmark og Elverum. 

Elverum spilte torsdag fjerde runde i cupen mot Vålerenga og måtte se seg slått av laget fra hovedstaden 1-0. 

- Vi har over en lang periode hatt gode resultater og gode prestasjoner. Nå skal vi til en vanskelig bortekamp, en sånn kamp folk tror vil gå av seg selv, sier Knutsen før kampen. 

Se hele intervjuet med Knutsen i videovinduet nederst

For Knutsen og Bjørkans menn handler det hele tiden om å være mest mulig sulten på å ta de kampene som kommer. 

- Vi har snakket mye om å ha "OBOS-sult". Dette er en sånn kamp. Det er vanskelig bane og et godt hjemmelag. De tapte knepent for Vålerenga og var uheldige mot Florø sist. Vi må vite at dette er en tøff kamp, konstaterer han. 

Sterk tro

Før forrige kamp snakket Bjørkan om mye av det samme, og viktigheten av å ikke undervurdere motstanderen kan vise seg å være stor. Glimt møtte tabelljumboen Arendal og gjorde jobben. 

- Ingen kamper i OBOS-ligaen er enkle. En av grunnene til at vi har prestert så godt over tid nå er den harde jobben spillerne legger ned på treningsfeltet. Vi vet hva som møter oss og bygger opp en sterk tro på at vi skal slå Elverum borte på søndag, sier Knutsen. 

Cuptapet er historie

Elverum har vært i Bodø to ganger denne sesongen. Ved første anledning sendte de helgule laget fra Hedmark hjem med 5-0, før cupeventyret stoppet for Glimt. Elverum holdt Glimt til uavgjort etter ekstraomganger og vant til slutt på straffesparkkonkurranse. Det tenker ikke Knutsen særlig på før søndagens kamp. 

- For meg er den kampen historie. Vi møter et ganske nytt elverumlag, med nye spillere. Den aller største forskjellen er at vi er et mye bedre lag enn hva vi var da vi røk ut av cupen, avslutter Knutsen. 


Annonse fra Eliteserien: