- Det er et sterkt resultat

Bodø/Glimt scoret tidlig mot Elverum, men brukte lang tid før kampen ble punktert. Når ballongen sprakk, sprakk den fullstendig.

Det var lenge et spennende oppgjør mellom de to lagene på Aspmyra i går kveld. Glimt satte tidlig inn 1-0 etter et strålende "raid" fra Kachi. Derfra tok det lang tid før elverumkeeperen igjen måtte plukke ballen ut av nettet. Trond Olsen gjorde to kjappe, før Kristian Fardal Opseth og Nemanja Mladenovic punkterte kampen med Glimts fjerde og femte mål.

Kampens utfall kunne imidlertid bli helt annerledes. På stillingen 1-0 fikk gjestene fra Hedmark straffe, men en mesterlig fotparade fra Ricardo stoppet forsøket fra straffemerket. 

Aasmund Bjørkan var naturligvis fornøyd med resultatet. 

- Det er et sterkt resultat, og det er flere nye som viser seg frem med flotte mål. Vi er kjempefornøyd og glad for at kampen blir som den blir, sier han. 

- Dere fikk en tidlig scoring, hvor viktig blir den?

Den blir naturligvis viktig, men nå klarer vi ikke å kapitalisere den helt i dag. Det er alltid deilig å få mål først, vi har havnet under i de to første kampene. Vi vet at vi har kontringskraft og er gode til å utnytte motstandernes rom som blir gitt når de havner under. 

Saken fortsetter under videoen. 


Trond Olsen noterte seg for scoring nummer to og tre for sesongen i gårsdagens kamp, og er fornøyd med prestasjonen. Etter hvert.

- Vi er bra de første tjue minuttene, og så faller vi litt utover i første omgang. Vi får heldigvis en god start på andre omgang og er gode den første halvtimen og scorer fire mål til. Det blir litt hawaii på slutten og vi burde scoret enda fler, sier Olsen. 

- Alt i alt vinner vi 5-0 og er fornøyd med det. Det er alltid godt å score mål, men i dag har vi en keeper som holder oss inne i kampen med en viktig strafferedning på stillingen 1-0. Han fortjener mye skryt for det. Det er på et kritisk punkt i kampen, sier kapteinen. 

Saken fortsetter under videoen.


Jens Petter Hauge fikk sjansen fra start etter to gode innhopp i de første kampene. Både han og Kachi debuterte fra start, mens Mladenovic fikk sin første kamp i glimttrøya. 

Kachi og Hauge klarer seg bra. Vi har en viktig bredde i troppen. Kachi scorer et flott mål og Hauge gjør en veldig god kamp, avslutter Bjørkan. 

Se stor bildeserie fra kampen og høydepunkter her: 


Annonse fra Eliteserien: