- Det er utrolig gøy å vinne fotballkamper

Kristian Fardal Opseth var fornøyd med at Glimt klarte å krige inn et mål før slutt.

Annonse:

Det ble en frustrerende kamp da Tromsdalen prøvde å stikke kjepper i hjulene på Glimt-lokomotivet. Erlend Dahl Reitan ble den store helten da han avgjorde kampen etter 75 minutter, etter å ha kriget inn en corner. Glimt vant den dramatiske kampen, og supporterne kunne gå smilende hjem.

Dette var ikke Kristian Fardal Opseth enig i.

- Jeg synes ikke det var så dramatisk, en kontrollert 1-0 seier vil jeg påstå, sa spissen med et lurt smil.

Det så lenge ut til at kampen skulle ende uavgjort, men til slutt fikk Glimt den etterlengtede scoringen.

- Det var ekstremt deilig. Vi får ikke helt flyten i dag, og da er det godt at vi klarer å score på en dødball. Det er utrolig gøy å vinne fotballkamper, fortalte sogningen.


Dramatikk på slutten

Det oppstod en dramatisk hendelse etter at klokken hadde passert 90 spilte minutter. Ricardo kolliderte med en Tromsdalen spiller, og slet med å komme seg på beina igjen. De helgule hadde brukt opp byttene sine, og Kristian Fardal Opseth tok på seg keeperdrakten. Til slutt så reiste den brasilianske sisteskansen seg opp igjen, og klarte å fullføre kampen. 

- Det var ingen andre som ville gå i mål, så da bestemte jeg meg for å ta ansvaret. Jeg ble litt nervøs, det må jeg innrømme. Jeg er jo den på laget som dekker mest av målet, bare ved å stå der, avslutter toppscoreren smilende.

Annonse fra Eliteserien: