- Det var veldig viktig for oss å slå tilbake i dag

Etter et forsmedelig tap mot Sandnes Ulf sist, slo Glimt tilbake, og vant fullt fortjent mot Ull/Kisa. Aasmund Bjørkan mener allikevel at de fortsatt har mer å gå på.

Annonse:

Bodø/Glimt var ute etter å revansjere seg og det var et ivrig Glimt-lag som entret Aspmyra en relativt varm dag i mai.

Kampen bølget frem og tilbake i starten, men Glimt tok rimelig fort kontroll og styrte det meste av det som skjedde på Aspmyra. Det var flere kontringsmuligheter, men Glimt fikk ikke helt kontroll på den siste tredjedelen av angrepsspillet. Etter 37 minutter satt det derimot for hjemmelaget da Thomas Drage sendte de gule fra Bodø i ledelsen.

Andre omgang startet strålende for glimtgutta og bare fem minutter etter pause, var Kristian Fardal Opseth på plass, og økte ledelsen til 2-0. Ull/Kisa slo tilbake etter 74 minutter og reduserte til 2-1 mot spillets gang. Like før slutt dukket derimot Ulrik Saltnes opp, og roet nervene til hele Bodø/Glimt, da han la på til 3-1. Det ble også sluttresultatet på fotballens festdag.

Etter kampen var trener Aasmund Bjørkan en fornøyd mann, som var glad at guttene slo tilbake etter forrige kamp.

- Det var veldig viktig for oss å slå tilbake i dag. Vi vinner fullt fortjent, men vi har fortsatt enda mer å gå på, sa han til GLIMT-TV etter kampen.

Se hele intervjuet med Bjørkan nederst i saken.

Klubbens kaptein, Trond Olsen, var også fornøyd med dagens prestasjon, og velger å fokusere på farlighetene  Glimt skaper fremover.

- Vi er farlig frempå hver gang vi får ballen, konstaterer Olsen.

En av dagens målscorerne var Ulrik Saltnes,  og han er en av de mer uvanlige navnene å se på scoringslisten i seriesammenheng.

- Det begynner å bli en stund siden sist jeg scoret i serien, så det var gøy, smiler Saltnes.

Nå står 17-mai-feiringen på agendaen til Glimt-spillerne, men det er helt klart at de allerede nå har fokus mot bortekampen i Florø.

- Det er 3 poeng som gjelder neste kamp og det skal vi kjempe for, legger Bjørkan til før han sier adjø til GLIMT-TV.