Dette skjer på Aspmyra

Det er full opprustning på Aspmyra stadion for tiden, og stadion likner mer en byggeplass enn en fotballstadion. Her får du en liten oversikt over hva vi gjør med strukturen.

I høst ble begrepet "Opprykkskameratene" for alvor gjort kjent og flere planer og ideer for Aspmyra ble lansert. Nå har prosjektet slått rot og stadion vår får seg en aldri så liten ansiktsoppløftning. 

Annonse:


Her er en oversikt over det vi gjør nå for tiden: 

Flytting av kontorer: 
Dette er en stor jobb og vi er godt i gang. De nye lokalene i førsteetasje er tømt for lenge siden og nå er Moelven i full gang med å ruste opp lokalet. Det bygges, sages, hamres og skrus til den store gullmedaljen i førsteetasje, samtidig som en liknende prosess foregår i tredje etasje. De gamle kontorlokalene er i ferd med å bli gjort om til møterom og mingleareal. Spillerutviklerne i Glimt-akademiet må snart se seg nødt til å flytte ut av sine kontorer og flytter midlertidig inn i losjene knyttet til sportsbaren. 

Bendixen gjør en strålende jobb med maling og arbeidet med det nye gulvet, samtidig som Haneseth tar seg av det elektriske. Elektro fikser god og deilig luft til oss som skal ha de nye lokalene som arbeidsplass. Vi gleder oss også til å se møblene og inventaret som Senab Eikeland leverer.  

Ny sportsbar:
Sportsbaren på Aspmyra er også under oppussing. Ti av de fjorten losjene som har vært tidligere skal rives. Dermed vil lokalet fremstå langt større enn tidligere. Losjeplassene erstattes av et enormt mingle- og barområde. Her vil våre VIP-gjester få en opplevelse av en moderne stadion med god utsikt rett mot banen. Vi ønsker å bringe kampopplevelsen helt inn i sportsbaren.

I korridoren der kontorene ligger i dag bygges det også om. Møterommet som i dag er en del av sportsbaren fjernes og veggen rives. I tillegg blir to av de seks kontorene revet. De fire andre kontorene vil bli slått sammen til ett stort møterom. 

Losjene i kontorkorridoren rives også vekk. Kun fire losjer i enden av korridoren blir værende. Resten av korridoren vil bli en del av det store, åpne sportsbarområdet. 

Gunvald Johansen står for all riving og ombygging i sportsbarlokalene. Løwini skal ordne en splitter ny bar og innrede lokalet. 

Nye billettluker:
Coop Nordland spanderer nye billettluker på oss. De gamle billettlukene har stått her siden stadion åpnet for første gang og trenger en oppgradering. For å få splitter nye og moderne billettluker har vi alliert oss med Bodø Videregående skole. VGS2 Byggteknikk-elevene bygger akkurat nå de splitter nye billettlukene for oss. Arkitekten Sara Ezeta-Luque har tegnet billettbuene. Vi gleder oss til å se de utenfor stadion. 

Nytt kontrollbu: 
Har du lagt merke til den gule bua som står på indre bane ved SNN-tribunen? Den gamle tidtakerbua skal nå rives. Vi flytter hele installasjonen fra tidtakerbua og opp på "Førr Evig"-plattingen på tribunen. 

Nytt område for de frivillige: 
I dag holder de frivillige til i brakkene ved rundkjøringen på kampdag. Disse brakene skal pusses opp og flyttes. De vil flyttes slik at de sammen med SNN-tribunen danner et mer helhetlig inntrykk av stadion.

Nye seter på SNN-tribunen og deler av hovedtribunen: 
Setene på "gamletribunen" var i svært dårlig fatning og klubben må bytte ut samtlige seter foran årets sesong. Sparebank 1 Nord-Norge som eier tribunenavnet bestemte seg for å gi oss tidenes gave! Hovedpartneren vår spanderer nye seter på hele tribunen. Jobben er godt i gang og setene er bestilt. De gamle setene er revet ned av "Kaffebordet" og Østbø har tatt seg av avfallet. 

Nytt materialrom:
For å gjøre plass til de nye kontorlokalene skal rommet som i dag benyttes av materialforvalteren bygges om. Vi bygger derfor nytt materialrom og vaskerom under hovedtribunen. Her står Gunvald Johansen for snekkerarbeid og Haneseth står for det elektriske. Raymond Rørservice står for rørleggerarbeidet. 

Det jobbes med andre ord på spreng på Aspmyra om dagen. Vi skal ha alt klart til treningskampen mot Tromsø i uke 9 (Det gjelder ikke billettlukene, som først står klare til seriestart). 

Annonse fra Eliteserien: