- En utrolig viktig kamp for oss

Glimt jakter sin fjerde strake seier i OBOS-ligaen, og Aasmund Bjørkan er klar i sin tale for møtet med Levanger.

Mange vil kanskje mene at mirakelet i Istanbul er det aller største comebacket gjennom historien, men for Bodø/Glimt sin del vil nok kampen i forrige runde være veldig høyt oppe på den lista. Alt så ut til å gå Strømmen sin vei, og til pause ledet bortelaget 2-0, samtidig som at Glimt hadde bommet på straffe. Begge lagene scoret kort tid etter hvilen, men så slo Glimt virkelig på turboen. Bjørkans gutter vant til slutt 4-3 i en hel ellevill snuoperasjon på Aspmyra. 

Score først

Med den kampen friskt i minne, har Glimt nå kun ett hinder igjen før en etterlengtet sommerpause står for tur. Førstkommende søndag reiser Bodø/Glimt sørover, nærmere bestemt Nord-Trønderlag og Levanger. 

De helgule lå altså under med to mål to ganger i kampen mot Strømmen, og Aasmund Bjørkan legger ikke skjul på at han helst foretrekker at Glimt scorer først. 

- Vi har vært veldig flinke til å snu kamper denne sesongen, og gutta har vist en veldig sterk moral, men det er nok enda lurere å score først, smiler treneren til fungerende reporter Jonas Kolstad rett etter fredagens treningsøkt. 

Sterke trøndere

Hjemmelaget Levanger står kun med tre tap denne sesongen, og kun ett tap på de siste ni seriekampene. Det tapet kom i forrige runde mot TIUL Tromsdalen, da Espen Hammer Berger var uheldig og satt ballen i eget nett. 2-1 endte det der, og det er nok en revansjesugen gjeng som tar i mot Bodø/Glimt på søndag. 

- Levanger er er godt lag, som har lagt bak seg en fin rekke med resultater. Samtidig tror vi at på vårt beste er vi såpass gode at vi skal ha store muligheter også i denne kampen, sier Aasmund Bjørkan til GLIMT-TV, og avslutter:

- Dette er en utrolig viktig kamp for Bodø/Glimt, og vi skal gjøre alt for å få med oss et godt resultat fra Levanger. 

Se hele intervjuet med Aasmund Bjørkan her: 


Annonse fra Eliteserien: