Kjetil Knutsen og Aasmund Bjørkan leder Bodø/Glimt fra benken i bortekampen mot Åsane.

- Et viktig poeng

Sandnes Ulf dro fra Bodø med et poeng i bagasjen, etter en krigekamp som endte 0-0.

Bodø/Glimt trener Aasmund Bjørkan syntes kampen var en jevn affære som kunne bikket begge veier. 

Annonse:

- Jeg synes ikke at det var en veldig god prestasjon av oss. Poenget er kjempeviktig, det kan vise seg å bli avgjørende til slutt, så det er jeg veldig glad for. Det er en jevn fotballkamp som kunne bikket begge veier, Sandnes Ulf har noen store sjanser, det samme har vi, sier Bjørkan.

- Vi må opp et hakk

Glimt-treneren er fornøyd med at laget hans holder nullen for femte kamp på rad, men forventer mer i neste kamp mot Start.

- Vi må opp et nivå i forhold til intensitet og beinflytting inn mot Start kampen. Det er utrolig viktig at vi holder nullen, der har vi vært flinke i det siste.

Aasmund Bjørkan skulle gjerne ønske at de helgule leverte et mål til hjemmefansen, noe som har blitt en vane i årets sesong.

- Vi har scoret veldig mye mål på hjemmebane i år, vi klarte det ikke i dag. Det liker vi ikke, så der må vi opp et hakk.


Toppkamp i Kristiansand neste runde

Neste kamp reiser Glimt til Kristiansand for å spille mot tabelltoer Start. Aasmund Bjørkan er klar på hva som må til for å ta med seg tre poeng hjem til Bodø.

- Det viktigste for oss er at vi kommer oss opp på vårt normalnivå, når det gjelder trykk og energi. Vi skal prøve å reise ned til Kristiansand og vise at vi er det beste laget i OBOS-ligaen. Vi har vært veldig gode lenge nå, og at det kommer en kamp hvor ikke alt går på skinner er forståelig, sier Bjørkan.

Brede Moe endelig tilbake

Etter over et år med sykdom var endelig Brede Moe tilbake i Glimt-troppen. Glimt-treneren var naturligvis veldig fornøyd med det.

- Han er en solid Eliteserie spiller, og han har dessverre vært fryktelig plaget med sykdom. Det er artig for oss at han er tilbake og jeg håper han fortsetter fremgangen, avslutter Glimt-treneren med. 

Se høydepunktene fra kampen her:


Annonse fra Eliteserien: