- Når vi leder på hjemmebane, så skal vi vinne

Søndagens kamp hjemme mot Strømsgodset endte uavgjort. Kjetil Knutsen, Martin Bjørnbak og Kristian Fardal Opseth har dette å si etter kampen.

Annonse:

Det endte 2-2 hjemme mot Strømsgodset. Etter kampen var Bodø/Glimts trener Kjetil Knutsens første reaksjoner at kampen bølget for mye.

- Det er en underholdene kamp for de som ser på, men for meg blir det for mye fram og tilbake-spill. Det er et surt mål på overtid av første omgangen og straffesparket de får er enda surere. Det er det som er bittert, og som jeg ikke liker med kampen. Når vi leder to ganger på hjemmebane, så skal vi vinne. Det er lite vi får gjort med det nå, sier Knutsen. 

Hva gjorde dere bra i kampen?

- Vi løper mye og det er bra energi. Vi er gode i det lave presset når vi er tålmodig, og vi er okei i det høye presser når vi ikke gjør det for lenge. De angrepene der vi får rytmer i spillet vårt er vi veldig gode, når vi får involvert indreløper og kanter. Jeg synes forstatt vi har litt å gå på. 

Billig straffe

Var det viktig å score mål i dag?

- Ja, vi er glade for å ha scoret må, men vi har hatt mindre fokus på det. Vi skaper sjanser og vi vet det kommer. Vi kommer til å score mål i fortsettelsen, sier Knutsen. 

I slutten av den andre omgangen ble det dømt straffe i mot Bodø/Glimt, da Håkon Evjen felte Amahl Pellegrino. For Kjetil Knutsen så det billig ut der og da.

- Når jeg får det bekreftet av alle som har sett det om igjen, gjør det meg enda mer irritert, avslutter han. 

Viktig med mål

Målene til Glimt ble satt i nettet av Kristian Fardal Opseth og Martin Bjørnbak. For Fardal Opseth som scoret før det hadde gått ett minutt, var det deilig å sette ballen i mål. 

- Jeg pleier å si at det å score mål er jobben min, og jeg har ikke levert jobben min i det siste, så det var godt. Selv om det var et drittmål, så teller det like mye, forteller Fardal Opseth. 

Bjørnbak stemmer i. 

- Det var viktig å få Kristian igang. Jeg sa det til han at at den såkalte "måltørken" så kom han til å score via skuldra eller kneet, og det var det som skjedde. Da var han i gang. Det var et lyspunkt å ta med seg fra kampen, sier Bjørnbak. 

Fikk bedre trøkk 

Selv scoret kapteinen også et mål.

- Jeg er fornøyd med målet, men jeg skulle vært det foruten hvis vi holdt nullen, da hadde vi vunnet 1-0. Tre poeng er det viktigste, forteller han. 

Hva mer tar dere med dere fra kampen?

- De offensive rytmenene begynner å sitte bedre. De siste kampene har vært litt tannløst offensivt, den lille siste pasningen som gjør at vi skal få det totale gjennombruddet har ikke sittet helt. I dag følte jeg at vi fikk litt bedre trøkk på Strømsgodset og skapte en god del sjanser og muligheter foran deres mål, avslutter han.

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 06.05.2018
Skrevet av: Even Hvalen Thodesen og Martin Brekke Hjellestad