Kjetil Knutsen og Aasmund Bjørkan leder Bodø/Glimt fra benken i bortekampen mot Åsane.

- Flere nye fra start

Når Bodø/Glimt tar imot Mjølner til årets første kamp blir det med flere nykommere på banen.

Bodø/Glimt spiller årets første treningskamp i Nordlandshallen i kveld klokken 18:00. Nyopprykkede Mjølner står på motsatt banehalvdel. Glimts trener Kjetil Knutsen gleder seg til kamp. 

Annonse:

- Det er gøy å endelig få spille kamp igjen. Mjølner er et gammelt storlag både i nordnorsk og nasjonal sammenheng, så vi gleder oss til å spille mot de, sier han. 

Knutsen kan friste hjemmepublikumet med flere nye fjes fra start. 

- José Isidoro kommer til å spille fra start og det samme gjør Endre Kupen. I tillegg vil et par unggutter få prøve seg. Både Håkon Evjen og Tobias Johnsen skal starte denne kampen, sier treneren som har en plan om å bytte hele laget ved pause. 

Håkon Evjen er selv fra Narvik og skal spille dagens kamp. Det synes Knutsen er ekstra gøy. 

- Jeg fikk faktisk vite i dag at Håkon er fra Narvik, for meg er han bodøgutt. Uansett er det selvfølgelig stas at vi stiller med en fra Narvik i dagens treningskamp, sier han. 

- Godt å komme seg på stor bane

Selv om det ikke spilles om poeng i kveldens kamp er det en kamp som betyr noe for de helgule som for alvor starter sesongoppkjøringen. 

- Vi har hatt en utfordring så langt med at flere av spillerne har vært ute med skader og vi har vært få spillere på trening. Derfor har vi heller ikke fått brukt så mye tid på stor bane og det blir viktig for laget å få bryne seg på god motstand allerede nå. 

Bodø/Glimt spiller bare to kamper i Bodø før sesongen starter og det blir derfor én av to muligheter å se laget i oppkjøringen i kveld. Knutsen håper mange bodøværinger finner veien til Nordlandshallen i dag. 

- Det er alltid artigere å spille fotball når mange ser på. Det gir oss en ekstra energi, sier han. 

Billetter til kampen kan du kjøpe i døren. Kampstart er 18:00. 

Priser: 
Voksen: 100,-
Honnør/Student: 50,-
Barn: Gratis

PS! Har du sesongkort for sesongen 2018 kommer du gratis inn på kveldens kamp. Da må du ha kortet med deg. 

Annonse fra Eliteserien: