Følg Bodø/Glimt på La Manga

Bodø/Glimt reiser i disse dager til La Manga for å lade opp til sesongstart. Du kan følge reisen direkte på Snapchat

Annonse:

Med seg i bagasjen til Spania har glimtspillerne fått med seg en gul mobiltelefon. Denne skal de bruke til å dele alt som skjer med oss som sitter igjen i Norge. For å følge spillernes reise og komme så tett som overhodet mulig på det som skjer anbefaler vi at du legger til Bodø/Glimt på Snapchat. 

Legg oss til på snapchat ved å scanne logoen i bildet i toppen av saken med din snapchatkonto. Hold kamera over og trykk (og hold) fingeren over. Da legger den til Bodø/Glimt automatisk. Du kan også legge til manuelt ved å skrive inn vårt brukernavn. BODOGLIMT. 

På Snapchat deler vi også morsomme illustrasjoner for å gi deg informasjon.
På Snapchat deler vi også morsomme illustrasjoner for å gi deg informasjon.

Husk at du alltid får de ferskeste nyhetene fra Bodø/Glimt på Twitter.  Denne kanalen bruker vi for å holde våre fans oppdatert på hva som skjer i klubben. Legg til @glimt på Twitter

På våre facebooksider får du et mer viralt innhold. Vi deler videoer, arrangementer, bilder og nyheter med våre over 40.000 følgere på Facebook. Her kommer det poster jevnlig, men ikke like hyppig som på Twitter. Søk opp Fotballklubben Bodø/Glimt på Facebook

Ønsker du direkte nyhetsvarsling på din mobiltelefon? Vi tilbyr nyhetsvarsling på SMS. Dermed kan du bli den første i vennegjengen som får vite når det skjer spennende ting på Aspmyra. For å melde deg på vår SMS-tjeneste send Glimtnews til 2242. Tjenesten koster 2 kr per mottatte sms. 

Vi sender også ut nyhetsbrev til alle som melder seg på. Dette brevet kommer ut før hver hjemmekamp (kan komme oftere) og gir deg all informasjon du trenger før runden. Meld deg på i bunnen av saken. 

Da skulle alt være klappet og klart for en ny sesong på Sosiale Medier. 
Takk for at du følger oss. 
Førr Evig!

Annonse fra Eliteserien: