Det endte 2-2 i toppopgjøret på Sør Arena!

En nervepirrende kamp endte med poengdeling i Kristiansand.

Aasmund Bjørkan har valgt dette laget:

21729130_1614377135281454_1009317230_n

+ Jens Petter Hauge på benk.

Etter 10 minutter skårte Steffen Lie Skålevik fra rundt 16 meter med en fin avslutning ned i høyre hjørne.

Etter 15 minutter kom Ulrik Saltnes alene i gjennom og ble felt. Bodø/Glimt fikk straffe og Saltnes tok den selv, men bommet. Sett bort i fra straffen til Glimt og skåringen til Start så var det en relativt rolig åpning på de første 20 minuttene.

Glimt var farlig frempå etter 23 minutter, når et innlegg fra Glimt går gjennom hele feltet uten at noen var borti ballen. Det var ikke mye som skjedde den resterende delen av første omgang på Sør Arena. Resultatet til pause var altså 1-0 til Start.

Glimt startet andre omgang best.

Etter 47 minutter kom Trond Olsen i gjennom og skuddet ble reddet av Haakon Opdal. Den påfølgende corneren ble også farlig, men Glimt klarte fortsatt ikke å skåre.

Etter 55 minutter banket Martin Bjørnbak inn 1-1 etter et nydelig frispark! Midstopperkjempen gjorde det igjen mot Start. Skåringen førte til at Glimt tok mer over kampen og fikk et visst overtak.

Etter 64 minutter ble Fredrik André Bjørkan byttet ut, og Jens Petter Hauge kom inn. Det var ikke spesielt mye som skjedde de neste 10 minuttene, og det foregikk en liten stillingskrig. Etter 76 minutter ble Trond Olsen byttet ut, og Thomas Drage kom inn.

Dramatiske siste 10 minutter

I det 79.minutt hadde Glimt snudd det! De helhvite for dagen rullet fint opp og Kristian Fardal Opseth dukket opp og satte inn lagets andre skåring og kampen var snudd. Bare 4 minutter senere utlignet Start og det var Kristján Flóki Finnbogason som skårte.

I det 85.minutt ble José Ángel bytte ut og inn kom Patrick Berg. Etter 87 minutter var Glimt ekstremt nære på når Fardal Opseth var frempå igjen, men avslutningen ble reddet av en god beinparade fra Haakon Opdal. I etterkant av angrepet, ble Damion Lowe utvist etter en grusom takling på Emil Jonassen i forkant av avslutningen til Opseth.

Hele 5 minutter på overtid dukket Fardal Opseth opp nok en gang når han skøyt like utenfor, men det var det siste som skjedde. Det endte 2-2 på Sør Arena og poengdeling i toppkampen.