Kristian Fardal Opseth i duell mot TIL på Aspmyra 16. mai 2018.

Før bortekampen mot Tromsø

For andre gang denne sesongen er det igjen klart for storoppgjøret mellom Tromsø og Bodø/Glimt.

Annonse:

Lørdag klokken 18:00 møtes rivalene atter en gang. Bodø/Glimt reiser til Tromsø og Alfheim Stadion for kampen om 3 poeng og revansj etter det sure 0-1 tapet som ligger i minnet fra 16.mai. Da gikk kampens eneste mål i nettet fra Runar Espejord rett før pause, og de 90 minuttene kan minnes slik slaget om Nord-Norge skal, med flere hete diskusjoner blant spillerne og et sterkt ønske om seier fra begge lag.

Sesongens tidligere oppgjør har gitt mersmak til Glimt, og er det noe som er sikkert er det at lørdagens kamp ikke skal bli lett. Laget Knutsen reiser oppover med er klare i sin sak, det skal jobbes beinhardt for å få med seg 3 poeng på flyet hjemover.

Kaptein Martin Bjørnbak fortalte etter forrige runde mot Odd at planene før oppgjøret er klare, og at motivasjonen til en slik kamp kommer av seg selv. Trener Knutsen sier han håper de endelig skal reise til en bortekamp for å vinne igjen.

- Nå er det mye i spillet vårt som er bra, så handler det om igjen ha evnen til å avgjøre kamper i vår favør. Det blir en ny jevn batalje, og det er et lokaloppgjør, så det gleder vi oss veldig til.

Laget fra Tromsø står med tap de siste 4 serierundene, men Simo Valakari's menn står før lørdagens oppgjør, på midten av tabellen med 26 poeng. Til tross for dette kan det se ut som at de røde og hvite har gått på en utfordring de siste kampene, og har slitt med å få med seg poeng.

Én ting er dog sikkert, de helgule reiser oppover med øynene på revansj og tre poeng.

Kampen sparkes i gang på Alfheim klokken 18 og kan følges på Eurosport.

Tidligere oppgjør

Eliteserien 2018: Bodø/Glimt – Tromsø 0-1

Treningskamp 2018: Bodø/Glimt – Tromsø 4-1

Treningskamp 2017: Tromsø – Bodø/Glimt 3-3

Eliteserien 2016: Bodø/Glimt - Tromsø 0-3

Eliteserien 2016: Tromsø - Bodø/Glimt 1-2

Treningskamp 2016: Bodø/Glimt - Tromsø 0-1

Eliteserien 2015: Tromsø - Bodø/Glimt 3-1

Eliteserien 2015: Bodø/Glimt - Tromsø 1-0

Annonse fra Eliteserien: