For første gang med i Løvold Cup

Under Løvold Cup i helgen ble det gjort alvor av uttrykket "Fotball for alle" da spillere med funksjonsnedsettelse for første gang fikk delta i turneringen.

Annonse:

Selv om snøen lavet ned over Bodø da Bodø/Glimt arrangerte Løvold Cup forrige helg var det på ingen måte dårlig stemning blant årets deltakere. Blant des om deltok i år var spillere med funksjonshemminger som storkoste seg på fotballturnering. 

Fredag kveld ble de to første, av totalt seks kamper spilt, melder Bodø Nu

- Å gi funksjonshemmede en plass i Løvold cup er nytt av året, og det tilrettelagte tilbudet har fått navnet "Fotball for alle". Vel fortjent, sier turneringsleder Berit Wilhelmsen til avisen. 

Glimt-spillerne Thomas Drage og Vegard Leikvoll Moberg kom innom for å kaste glans over premieutdelingen. I tillegg var det flere tidligere spillere der, blant annet Stig Johansen. 

Se bilder fra premieutdelingen her: 

Videre skriver Bodø NU følgende: 

– Vi er priveligerte som endelig kan gi alle og en hver et turneringstilbud, og en mulighet som disse spillerne virkelig fortjener. Å se de på banen i dag gir en ekstra mening til begrepet idrettsglede. Det vi ser er rett og slett ekte lidenskap, forteller hun.

Allerede nå sikter hun enda høyere foran neste års turnering.

– Ambisjonen for 2018 er at vi skal ha med lag fra hele Nordland på Løvold cup, slik at enda flere får lov til å ta del i denne festen.

Annonse fra Eliteserien: