José Isidoro mot Rosenborg.

Før kampen mot Ranheim

I morgen er det tid for hjemmekamp. Bodø/Glimt møter Ranheim på Aspmyra.

Annonse:

Ved morgendagens match er det trøndere som gjester Aspmyra. Kometklubben Ranheim kommer til Bodø for å kjempe om poeng. For med 23 poeng i løpet av de hittil 11 spilte serierundene, har ikke trønderne gjort annet enn å imponere så langt i serien.

- Vi vet deres styrker, samt at de vet om våre

Trener i Bodø/Glimt Kjetil Knutsen legger ikke skjul på at det vil bli en hard kamp mellom Bodø/Glimt og Ranheim.

- Ranheim er alt for rutinerte og smarte til å tro at de kan komme på Aspmyra å raske med seg 3 poeng. De har til nå tatt poengene fordi de vet hvem de er, og hva som skal til. Den jobben de har gjort er imponerende, og vi vet deres styrker samt at de vet våre.  Vi må bare møte dem på det grunnleggende. Vi har hatt noen kamper vi ikke er fornøyde med, men vi er veldig motiverte og klare for å vinne i morgen, forteller han.

Samhandling på banen 

Det har den siste tiden ikke vært lett å være helgul, men sammen som lag skal Bodø/Glimt gi alt for å snu trenden. Det skal overhodet ikke bli en enkel kamp for Ranheim på Aspmyra. 

- Fotball er ikke én og én, det er en samhandling. Det er kun sammen, med lojalitet ovenfor spillemønsteret vi har innarbeidet, er dét det vil handle om i morgen hvis vi skal være mer farlig og komme til mer sluttprodukt. Vi må komme oss inn i boksen med mange bevegelser og avslutte angrepene, det er en viktig ingrediens i forhold til å vinne fotballkamper, fortsetter Knutsen.

Tilbake etter sykdom

Knutsen kan avsløre at Brede Moe er tilbake i troppen, samt er også Erik Wollen Steen en del av morgendagens utvalgte. 

Marius Lode er dessverre ute i 6 uker etter en hamstringstrekk han pådro seg 30 minutter inn i kampen mot Start forrige runde. Mer om hva han vil bidra med til laget under skadeoppholdet kan du høre i den nyeste episoden av Glimtmagasinet.

Søndag er det også Fanzone allerede to timer før avspark. Med varsel om sol på værmeldingen finnes det ingen stopper for å sette turen innom for morsomme aktiviteter, en liten matbit og møte med spillerne i forkant av kampen.

Har du ikke skaffet deg billett enda? Det kan du gjøre her.

Avspark klokken 18:00, vi sees på Aspmyra!

Tidligere oppgjør:

OBOS –ligaen 2017: Bodø/Glimt – Ranehim TF 3 - 3
OBOS-ligaen 2017: Ranheim TF – Bodø/Glimt 2 -1
Adeccoligaen 2013: Bodø/Glimt – Ranheim TF 0 - 2
Adeccoligaen 2013: Ranehim TF – Bodø/Glimt 0 - 2

Annonse fra Eliteserien: