Amor Layouni

Før kampen mot Strømsgodset

Det er gått nesten tre uker siden forrige hjemmekamp, men på søndag er det endelig duket for kamp på Aspmyra igjen.

Annonse:

Bodø/Glimt tar imot Strømsgodset i Eliteseriens 8. runde. De helgule har hatt en stigende formkurve, og satser på at det kulminerer i årets andre trepoenger mot drammenserne.

Pile peker oppover

Siden forrige hjemmekamp har Glimt rukket å spille hele tre fotballkamper. To uavgjorte bortekamper i serien, mot Kristiansund BK og Sarpsborg 08, før Harstad ble slått i cupen. Formpila peker oppover i Bodø, mens den hos Strømsgodset ser ut til å peke nedover. Selv om de også, som forventet gikk videre i cupen, står de med tap på de siste to kampene i Eliteserien.

Tre poeng skiller lagene

Status for Glimt er 5 poeng på 7 kamper, og en foreløpig 13. plass. Strømsgodset ligger på 10. plass med 8 poeng. Med seier vil bodøværingene altså tette luken til Godset. En mann de må se opp for er Eliteseriens toppscorer Marcus Pedersen. Han står med 7 mål på like mange kamper. Bodø/Glimt har vist solid defensivt spill de siste ukene. Marcus Pedersen skal derfor få det tøft mot kaptein Bjørnbak & co.

En gladnyhet for Glimt før søndagens oppgjør er at den svenske vingen Amor Layouni har forlenget sin kontrakt med klubben ut 2020.

- Det føles bra å være i klubben. Jeg trives godt, og håper på å ta nye steg, sa Layouni til Glimt.no når kontraktsforlengelsen ble annonsert.

Det ligger an til å bli en flott kamp på Aspmyra, og kampopplevelsen blir enda sterkere jo flere som tar turen til stadion søndag kl. 1800. Vi håper derfor at mange kommer og støtter laget! Vel møtt!

Tidligere oppgjør:

Eliteserien 2016: Bodø/Glimt 4-2 Strømsgodset
Eliteserien 2016: Strømsgodset 2-0 Bodø/Glimt
Eliteserien 2015: Strømsgodset 3-1 Bodø/Glimt
Eliteserien 2015: Bodø/Glimt 3-5 Strømsgodset

De to lagene møttes også i januar som en del av sesongoppkjøringen. Kampen endte da 2-1 til Strømsgodset.

Se hva Aasmund Bjørkan har å si før kampen:


Annonse fra Eliteserien: