Før kampen: Tromsø - Bodø/Glimt

Årets siste treningskamp er på trappene, og denne gangen reiser Bodø/Glimt nordover for å bryne seg på sine røde rivaler.

Kun noen få dager siden Tromsdalen fikk en leksjon på Aspmyra, skal de gule igjen bryne seg på et lag fra ishavsbyen. På søndag er det nemlig duket for et klassisk nordnorsk rivaloppgjør, i det som er Glimt sin aller siste treningskamp før det braker løs 4.april.  

Tromsø - Bodø/Glimt

Alfheim stadion

Søndag 26.mars 16:00

Tromsø har hatt en varierende vinterperiode, og står med fire tap og tre seiere i de siste treningskampene. Bård Floviks menn har vært oppe mot tre eliteserielag, og kun gått seirende ut av ett av oppgjørene. Den seieren kom mot Sandefjord, da Vestfold-laget ble sendt hjem med fem mål i sekken. Deretter fulgte Tromsø opp med to tap på en uke, da både Lillestrøm og Molde ble for sterke. 

Bodø/Glimt på sin side har fått god uttelling på de siste treningskampene, og har enda til gode å slippe inn mål på norsk jord i 2017. Først ble Molde slått på Aker Stadion, før det ble to tap mot henholdvis CSKA Moskva og Sandes Ulf på La Manga. Returen til Bodø har gått på skinner, og både Levanger og Tromsdalen har måttet reise slukøret hjem fra Aspmyra i mars.  

Annonse:

Siste møter

Sist gang de to rivalene møtte hverandre til dyst ble det en tung dag for Bodø/Glimt. Tromsø satt tre mål i nettet bak Sergey Pogorily, samtidig som Glimt ikke klarte å overliste de røde gjestene. Dermed endte det med et knusende 3-0-tap på eget kunstgress. Møtet på Alfheim 16.mai var en desto hyggeligere opplevelse da Milan Jevtovic satt inn to mål, og ble den store helten, da han sørget for borteseier på fotballens festdag. 

Bodø/Glimt - Tromsø 0-3 (31.07.16, Eliteserien)

Tromsø - Bodø/Glimt 1-2 (16.05.16, Eliteserien)

Bodø/Glimt - Tromsø 0-1 (05.02.16, Treningskamp)

Tromsø - Bodø/Glimt 3-1 (01.11.15, Eliteserien)

Bodø/Glimt - Tromsø 1-0 (16.05.15, Eliteserien) 

Vi håper at Bjørkans menn akter å revansjere det siste møtet med "Gutan", og at Glimt får maks uttelling i før-premieren før det braker løs mot Kongsvinger 4.april. 

Annonse fra Eliteserien: