Før kampen: TUIL Tromsdalen

Det er igjen duket for kamp på Aspmyra når Glimt tar imot TUIL Tromsdalen til sesongens siste treningskamp på hjemmebane.

Etter en komfortabel 2-0 seier mot OBOS-kollega Levanger Fotballklubb på søndag,  skal Bodø/Glimt nok engang ut i ilden. Denne gangen er det et nytt OBOS-lag som står for tur. TUIL fra Tromsø tar turen sørover for å bryne seg på de helgule fra Bodø. 

 

Bodø/Glimt – Tromsdalen UIL

Aspmyra Stadion

Søndag 19.03.2017

Klokken 16:30

 

Etter en sterk førsteplass i andredivisjon i fjor, er Tromsdalen tilbake i OBOS-ligaen. Sist gang de to lagene møttes på nivå to, var i 2012. Bodø/Glimt vant 3-2 hjemme på Aspmyra etter en sen scoring av Tommy Knarvik. I returoppgjøret i Tromsø i sesongens nest siste runde gikk det ikke fullt så bra for Bodø/Glimt. Etter å ha valset over seriemester Start på Aspmyra runden før (5-0) kom bodøværingene raskt ned på jorden igjen da de tapte 0-3 for TUIL i Tromsø. 

Annonse:

Tromsøværingene har til nå spilt fem treningskamper, men har ikke overbevist til nå. Flere av kampene har endt med tap. De har blant annet spilt mot Tromsø, der de tapte 2-0 borte. Senest tapte Tromsdalen 3-0 for divisjonskollega Elverum. 

Glimt på sin side har vunnet 4 av sine 6 treningskamper. AN-laget, Junkeren, Molde og senest Levanger har fått gjennomgå av Bjørkans menn. Med en samlet målforskjell på 15 - 4 på seks kamper har Glimt vist at de mener alvor.

- Det er viktig å få frem vinner viljen, vi skal ønske å vinne hver eneste kamp. Og da passer det bra at vi møter OBOS-kollega Tromsdalen på søndag. Da er Aspmyra nok en gang dekket for kamp, sa Aasmund Bjørkan etter kampslutt sist søndag. 

Bodø/Glimt ønsker alle velkommen til kamp på søndag. Vi åpner SSN-tribunen og slipper inn alle med sesongkort og alle barn under 16 år gratis inn på kampen. Velkommen!

Annonse fra Eliteserien: