Før kampen: Ull/Kisa

Bodø/Glimt har god statistikk mot Ullensaker/Kisa, her er alt du trenger å vite før 16.mai-festen på Aspmyra.

Bodø/Glimt gikk på sesongens første tap da Sandnes Ulf ble for sterke i forrige uke. De helgule fra nord har tenkt å reise kjerringa, mot et lag de aldri har tapt for i seriesammenheng. Laget fra Akershus ble riktig nok for sterke i kvalifiseringskampen i 2012, men Glimt har gått seirende ut av de siste 4 seriekampene.

Ull/Kisa ble av mange, Glimtmagasinet inkludert, tippet helt i bunnen av årets OBOS-liga. Men tirsdagens gjester har overrasket mange og tatt mange poeng. Med 4 seire og 1 uavgjort på de første fem kampene fulgte de Glimt tett, men etter to tap på rad har laget falt litt sammen. Likevel ligger de bare tre poeng bak Bodø/Glimt, som er tirsdagens motstander. 

Ull/Kisa møtte Åsane på hjemmebane i forrige runde og fikk det knalltøft. Etter en god start tok de ledelsen 1-0, men måtte til slutt se at det var gjestene fra Bergen som stakk av med alle poengene. De oransje snudde det hele til 3-1 før hjemmelaget reduserte like før slutt. Dermed er det et revansjesugent lag som møter Glimt på torsdag. 

Se video fra forrige gang Ull/Kisa fikk gjennomgå på Aspmyra. Artikkelen fortsetter etter videoen. 


Tidligere oppgjør

Ullensaker/Kisa 1 - 2 Bodø/Glimt (1. divisjon 2013)

Bodø/Glimt - Ullensaker/Kisa 3 - 1 (1.divisjon 2013)

Ullensaker/Kisa - Bodø/Glimt 2 - 0 (Kvalifisering til Eliteserien 2012)

Bodø/Glimt - Ullensaker/Kisa 1 - 0 (1. divisjon 2012)

Ullensaker/Kisa - Bodø/Glimt 0 - 3 (1. divisjon 2012)

Ull/Kisa og Bodø/Glimt har begge sluppet inn 10 mål på sesongens 7 første kamper. Glimt har på sin side scoret 16, mens Ull/Kisa har scoret 14. Dermed er det to jevne lag som møtes til dyst på Aspmyra på tirsdag. 

Visste du at? Visste du at Bodø/Glimt ikke har tapt en kamp 16. mai siden 2006. 

Vi inviterer til storslagen fotballfest når vi tar imot Ull/Kisa til kamp 16. mai. Det blir god underholdning, god fotball og kule konkurranser. Velkommen på kamp!

Kampstart er 18:00!

Annonse fra Eliteserien: