- Jeg er kjempefornøyd

Glimt fikk få vanskeligheter i Elverum og tok med seg alle poengene nordover.

Annonse:

Glimt fikk en perfekt start på kampen i Hedmark da Kristian Fardal Opseth satte inn ledermålet etter bare seks minutter. Toppscoreren satte ballen rett i mål på et frispark fra rundt 20 meter. Det var Aasmund Bjørkan strålende fornøyd med. 

- Jeg er kjempefornøyd. Jeg synes vi er på fra start og setter en fin temperatur. I dag viser vi at det er forskjell på oss og Elverum, sier treneren. 

Romkameratene fortsetter å score

Samme mann doblet ledelsen etter drøyt 35 minutter da han fra skrå vinkel satte inn sitt andre mål for kampen. Etter pause var det Ulrik Saltnes' tur til å notere seg for scoring. 

Emil Jonassen slo en perfekt corner og lysluggen fra Brønnøysund ruvet høyest i feltet og stanget inn 3-0 for Glimt. 

- Det er utrolig artig. Vi tar nye steg hele tiden og har fokus på å bli bedre og bedre og det synes jeg virkelig at vi har blitt, sier Bjørkan. 

Bergenser med nummer fire

Like før slutt dukket Vegard Leikvoll Moberg opp og satte inn Glimts fjerde mål på et skudd fra rundt 16 meter. Bergenseren løftet ballen opp og skuddet var utagbart for Elverums keeper. 

Aasmund Bjørkan gleder seg til veien videre i OBOS-ligaen. 

- Vi skal fortsette å ta steg. Vi utvikler oss hele tiden, vi har mange spennende spillere, mange nye og unge spillere for oss er det viktig å ta de stegene som trengs for å oppnå målet vårt, sier Bjørkan etter kampslutt. 

Dermed står Glimt med 45 poeng etter 19 kamper i årets OBOS-ligaen. Glimt.no kommer tilbake med kamphøydepunktene snart. 

Annonse fra Eliteserien: