Høyt tempo på årets første trening

Torsdag 5.januar var Glimt-spillerne endelig i gang igjen etter ferien, og det var alt annet enn en rolig økt for gutta i Nordlandshallen

Annonse:

Med mye julekos i desember, var det endelig dags for årets første trening for Bodø/Glimt-spillerne. Det var tydelig at det var flere av gutta som hadde lengtet etter å starte opp etter ferien, og smilene satt løst i Nordlandshallen. Første økt bestod først og fremst av diverse tester for å se om spillerne hadde gjort det de skulle av egentrening i jula, men det var også plass til flere øvelser med ball. Treninga ble avsluttet med spill på liten bane.

(Bilder og videointervjuer fra dagens trening finner du nederst i saken.)

Hovedtrener Aasmund Bjørkan forteller at det helt sikkert tar noen dager før alle kommer inn i treningsrytmen. 

- Nå som gutta har kjørt på med alternativ trening i ferien, er det klart at noe er litt rustent, så kroppen trenger litt tid for å komme seg tilbake, slik at vi ikke risikerer at noen blir skadet, sier han, og fortsetter: 

- Gutta var i god "shape" og det ser ut til at samtlige har gjort en god jobb i ferien. 

Den skadeutsatte midtbanespilleren Morten Konradsen var selvfølgelig også på plass i Nordlandshallen, og er frisk og fin når vi nå sparker i gang sesongoppkjøringen. 20-åringen fikk store deler av fjorårssesongen ødelagt av skader, og gleder seg stort til å starte opp igjen med kamper og treninger.

- Jeg ser veldig frem til å endelig kunne spille hundre prosent, og ha det artig ute på banen. Det har jeg ikke fått muligheten til på lenge, forteller Konradsen.

Til tross for at det er ganske nøyaktig tre måneder til sesongen sparkes igang på Aspmyra, er det flere kamper som skal spilles, både i Bodø og rundt i Norge. Glimt sin første treningskamp går 27.januar i Nordlandshallen, mot et sammensatt lag av unge talenter. Laget blir hetende "AN-laget".

Se resten av Bodø/Glimt sine motstandere i sesongoppkjøringen her:   

Veldig godt å være i gang etter ferien, og jeg gleder meg stort til å ha det artig ute på banen igjen

— Morten Konradsen


Annonse fra Eliteserien: