José Ángel gleder seg til kamp

Den spanske midtbaneeleganten José Ángel har virkelig spilt seg varm i glimttrøya. Nå gleder han seg til å møte Kongsvinger

Annonse:

José Ángel Jurado De La Torre er hans fulle navn og spanjolen har virkelig begynt å få ting til å sitte som glimtspiller. Med fire seire på rad og 15-1 i målforskjell på de samme kampene er det gøy å være glimtgutt for tiden. 

- Jeg er veldig komfortabel og trives veldig godt på banen. Nå går det virkelig bra, sier Ángel til glimt.no. 

Det var knyttet stor spenning til han da han ble glimtspiller i vinter, og selv følte han at han fikk et tøft første møte med norsk fotball, men nå går det på skinner både for han og laget.

- Da jeg først kom hit var det vanskelig. Nå føler jeg meg godt og jeg liker å spille på dette laget, innrømmer Glimts spanske midtbanespiller. 

Bedre kjent

Samtidig som publikummet på Aspmyra har blitt bedre kjent med José Ángel og hans ferdigheter har 25-åringen blitt bedre kjent med sin nye klubb og sine nye lagkamerater. Det har resultert i at han er bedre enn aldri før for de helgule. 

Artikkelen fortsetter under videoen. 


- Jeg har blitt mye bedre kjent med lagkameratene mine. Nå vet jeg akkurat hvor de er og når jeg skal slippe ballen til medspillerne mine. Det gjør det veldig enkelt for meg, sier han og forteller videre at det ikke bare er på banen og treningsfeltet at relasjonene begynner å sitte. 

- Jeg vet hvem de er nå! Også utenfor banen trives jeg godt nå. Det er veldig viktig for meg, sier han på sin sjarmerende engelsk med spansk aksent. 

Kongsvinger neste: - De spiller litt annerledes

José Ángel har vært på banen i 14 av Glimts kamper så langt i år og gleder seg til å reise med laget til Hedmark. Sist Glimt gjestet fylket i sørøst måtte spanjolen bli igjen hjemme med karantene. Nå reiser han for å plukke tre poeng. 

- Det er en veldig viktig kamp for oss. Kongsvinger spiller en litt annen type fotball enn de andre lagene i ligaen. Vi vil gjerne vinne og ta tre nye poeng. Vi er klare, forsikrer Glimts nummer 10. 

Dermed reiser José Ángel sammen med resten av laget til Hedmark for å kjempe om tre nye og viktige poeng i kampen om opprykk til Eliteserien 2018. 

Dersom du befinner deg på det sentrale østlandsområdet kan du henge deg med Glimt i sør på bussturen til de dype skoger. Hvis ikke kan du se kampen på Eurosport Norge fra klokken 19:00 tirsdag. 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 21.08.2017
Skrevet av: Niklas Aune Johnsen - Foto: Kent Even Grundstad