Vegard Leikvoll Moberg gir tommelen opp under kampen mot Kristiansund.

Kampreferat Bodø/Glimt - Odd

Fikk du ikke med deg kampen? Her kan du lese hva som skjedde minutt for minutt.

1min: Frispark fra 30 meter etter Moberg blir taklet.

1min: Opseth tar frisparket hardt og lavt, men en Odd-spiller klarerer på strek.

5 min: Jone Samuelsen prøver seg på skudd utenfor 25 meter, men skuddet går ut til et cornerspark som viser seg ufarlig.

8 min: Fra midtbanen er det raske bevegelser fra Glimtlaget, som kommer seg ned til venstre kant og legger inn mot Moberg som header ballen over mål.

12 min: Stopp i spillet da Birk Risa blør fra pannen etter hodeduell mot Moberg. Risa blir bandasjert på sidelinjen og kommer inn på banen igjen.

17 min: Glimt roper på straffe, og Saltnes drar på seg gult kort for å ta ut sin frustrasjon på Jone Samuelsen.

19 min: Samuelsen tar hevnangrep på Angel, og pådrar seg gult kort.

21 min: 1-0 til de helgule! Layoni drar seg ned på kanten og legger inn en lav ball mot Opseth som befinner seg noen meter fra mål. Opseth setter den ballen kontant i mål.

25 min: Frispark til Odd fra 17 meter i farlig posisjon. Som sist kamp mellom lagene på Skagerak Arena, plasserer Espen Ruud den nok en gang i krysset. 1-1 på Aspmyra.

28 min: Med noen overstegsfinter kommer Zinckernagel seg forbi en Odd-spiller nede i høyre hjørne og legger inn, men innlegget blir klarert.

37 min: Broberg føler han blir taklet og legger seg ned og tar deretter ballen med hendene. Frispark til Glimt.

39 min: Broberg tester skuddfoten fra 25, men Ricardo er sikker i Glimtmålet.

45 min: Dommer legger til minimum 1 minutt tilleggstid.

Pause med stillingen 1-1 på Aspmyra Stadion.

51 min: Saltnes får tak i ballen på midtbanen og spiller en lang gjennombruddspasning til Layouni. Han legger inn en lav ball i feltet, men den blir raskt klarert.

53 min: Det ser ut Layouni har fått seg en trøkk i kneet. Han prøver å løpe av seg smerten.

59 min: Layouni fyrer av fra 20 meter mot nedre høyre hjørne, men Odd-keeperen får reddet.

60 min: Zinckernagel spilles gjennom, men skyter over mål fra en spiss vinkel.

61 min: Layouni spiller seg fint forbi en Odd-spiller nede i venstre hjørne, men innlegget blir akkurat litt for upresist. Bra forsøk.

65 min: Innlegg fra venstre kant, ballen blir liggende på 5 meteren, men det blir litt for mye rot til at noen fra Glimt får avsluttet ordentlig.

68 min: Spillerbytte fra Odd. Torgeir Børven ut, Stefan Mladenovic inn.

69 min: Angel blir liggende nede etter en smell mot tinningen. Han gjør seg klar for å komme inn på banen igjen.

75 min: Nordkvelle skyter fra 20 meter, men så høye mål har vi ikke på Aspmyra.

76 min: Amor Layouni prøver seg på et volleyskudd, men skuddet havner utenfor.

77 min: Bytte fra Glimt: Opseth ut, Herrem inn.

79 min: Bytte fra Odd: Njie ut, Sødlund inn

79 min: Dobbeltbytte fra Glimt: Moberg og Jacobsen ut, Berg og Isidoro inn.

84 min: Fine pasninger utenfor 16 meter, Zinckernagel kommer til skudd, med Rossbach har en viktig redning.

85 min: Zinckernagel igjen, skyter fra 20 meter, men skuddet går litt utenfor.

87 min: Bjørnbak dytter litt i Hoff, og får gult kort. Bjørnbak ser ikke fornøyd ut.

88 min: Gjennombruddspasning mot Layouni som kommer seg inn i feltet, men kommer seg ikke i god nok vinkel for å kunne avslutte skikkelig,

90 min: Herrem med gigantisk sjanse fra 5 meter, men han treffer utenfor. Flagget går opp samtidig.

Det blir lagt til 4 minutter.

90+3: Herrem lager frispark, og en sterkt uenig Knutsen får tilsnakk av dommer Steen.

Kampen ender med stillingen 1-1 på Aspmyra.