Kampreferat Bodø/Glimt - Ranheim

Det gikk endelig veien for Bodø/Glimt som stakk av med tre poeng hjemme på Aspmyra.

Annonse:

1 min. Amor Layouni legger inn i boksen, men Evjen får akkurat ikke tak i ballen.

2 min. Frispark til Glimt, leder til corner for hjemmelaget.

4 min. 1-0 til Glimt. Ulrik Saltnes banker den inn i mål.

6 min. Frispark til Ranheim, selv om Isidoro får den største trøkken.

10 min. Nestensjanse til Glimt. Amor får nesten tak i ballen hos keeper.

11 min. Ricardo får seg en trøkk, hjelpeapparatet friskmelder keeperen etter kort tid.

13 min. Ranheim prøver seg på skudd, men Ricardo har kontroll.

15 min. Kjempemiss fra Ranheim. Glimt forsvaret blir utspilt, men skuddet fra Helmersen går i stang og deretter blir ballen reddet på strek.

18 min. Zinckernagel prøver seg på skudd utenfor 16.meter. Keeper har full kontroll.

22 min. Det er ingen lag som styrer kampen, men Glimt kan foreløpig leve på ledelse.

24 min. Liten målsjanse til Ranheim.

25 min. Saltnes prøver seg på skudd. Keeper greier å dytte ballen ut til corner.

33 min. Lite som skjer på banen. Glimt ser ut til å ta det veldig rolig.

35 min. Opseth prøver seg på skudd i boksen, men det er alt for svakt.

38 min. Frispark til Glimt. Angel blir kraftig taklet ved midtbanen.

40 min. Ranheim får ikke til mye, og Ricardo plukker opp det som kommer imot.

43 min. Ranheim presser på i slutten av 1.omgang.

PAUSE

47 min. 2-0! Håkon Evjen scorer sitt første mål i Eliteserien!

52 min. Nå er det Bodø/Glimt som styrer kampen. Ranheim kommer ikke til noen vei.

56 min. Stangskudd fra tidligere glimt spiller, Erik Tønne.

59 min. 3-0. Zinckernagel setter fart med ballen fra midtbanen, og blir alene med keeper. Ballen blir hamret inn i nettet.

61 min. Frispark til Glimt fra farlig posisjon. Skuddet fra Bjørnbak går i muren.

65 min. Evjen vinner tilbake ballen på egen banehalvdel og Glimt får nesten til en kontring.

67 min. Zinckernagel er inne i boksen til Ranheim, men skyter langt over.

71 min. Spillerbytte: Brede Moe går ut, og Eirik Wollen Steen kommer inn.

74 min. 4-0! Layouni er alene med keeper og lobber ballen over keeper!

77 min. To bytter hos limt. Angel og Evjen ut, Berg og Hauge inn.

85 min. Frispark fra Ranheim. Skuddet går rett på Ricardo.

89 min. Målsjanse til Glimt. Hauge velger å gi ballen til Opseth istedenfor å skyte selv. Opseth treffer ikke mål.

90 + 3 min. Bodø/Glimt vinner 4-0 over Ranheim på Aspmyra.