Kampreferat Bodø/Glimt - Start

Glimt gikk på sin første smell siden 5. august. Dermed endte Glimts rekke uten tap på 5 kamper i Eliteserien.

Mål:

70’ Etter et godt oppspill av Glimt, er det Zinckernagel som smeller til fra 16-meteren. (1-0)
75’ Rett og slett en fantastisk scoring av Elliot Käck. Smeller til fra 16-meteren, og ballen havner helt opp I krysset (1-1)

85’ Innbytter Mathias Bringaker header ballen I mål. (1-2)

Lagoppstillinger:

Bodø/Glimt: Ricardo - Bjørkan, Bjørnbak (K), Isidoro, Moe – Saltnes, Moberg, Angel – Layouni, Zinckernagel, Opseth

Start: Deumeland – Lowe, Larsen, Berger – Wichne, Segberg, Aremu, Käck – Shala, Akinyemi, Sandberg

Dommere: Rohit Saggi, Jan Erik Engan, Morten Jensen og Martin Berg.

Kampen

1 omgang: 10’ Stille og rolig foreløpig, med to cornere til begge lag.

14’ ANNULERT SCORING TIL GLIMT! Zinckernagel smeller corneren inn I boksen, og Vegard Moberg prikker den inn. Reprisen viser at Brede Moe lager frispark til Start. Korrekt avgjørelse.

26’ En liten sjanse til Glimt der. Zinckernagel legger inn I boksen, og Amor Layouni bredsider den like utenfor. Ser ut som keeper har relativt god kontroll på den.

29’ Fardal Opseth prøver seg på en stupheading, men ballen ender et stykke

over mål.

31’ Nok en sjanse til Glimt. Amor Layouni finter seg nedover venstrekanten, og slår et godt innlegg inn til Fardal Opseth. Headingen ender utenfor. Nærmer seg nå!

32’ Ingen tvil om at det er hjemmelaget som står for mesteparten av ballbesittelse og sjanser.

35’ Nå regner det faktisk sidelengs ute på Aspmyra.

35’ GULT KORT: Dagens første gule kort går til hjemmelagets Amor Layouni. Får et gult kort for filming.

45’ Ett minutt er lagt til.

45+1’ Oi, der er Start nærme. Akinyemi kommer alene med Ricardo, men kommer seg ikke forbi. Returen går til Aremu, men ballen ender like utenfor. Skummelt!

Det står 0-0 til pause, men Glimt har definitivt hatt flest sjanser. Blir interessant å se hvordan vi spiller I motvind I neste omgang.

2 omgang:

46’ BYTTE: Vi merker oss at Thomas Drage har kommet inn for Amor Layouni. (Glimt)

49’ Drage raser nedover venstrekanten, og sender Bjørkan på en overlap. Bjørkan slår et glimrende innlegg inn til Fardal Opseth, men header igjen rett over tverrligger. Godt initiativ der.

52’ Ulrik Saltnes lager frispark i skummel posisjon for bortelaget.

53’ Espen Berger slår ballen ut av stadion. Den ballen kommer vi aldri til å finne igjen!

57’ GULT KORT: Fredrik Bjørkan får tildelt et gult kort for å spille vekk ballen.

59’ BYTTE: Ut Akinyemi, inn Mathias Bringaker (Start)

61’ Dagens nærmeste sjanse så langt går til bortelaget. Elliot Kack med et kjempeløp nedover venstrekanten, og slår den 45 grader ut. Skuddet ender i tverrligger!

63’ GULT KORT: Ulrik Saltnes får et gult kort for stempling.

70’ SCOOOOORING!! 1-0 TIL GLIMT! Og det er selvfølgelig Philip Zinckernagel som smeller ballen i nettet. Et godt oppspill av Glimt, og dansken skyter til venstre for keeper fra 16-meteren!! Dette er Zinckernagels sjette mål for sesongen!

75’ Og der kommer utligningen. Det er Elliot Käck som smeller ballen opp i krysset fra 16-meteren. Og for en scoring det var. Ricardo har ingen sjans på den. Det står dermed 1-1 på Aspmyra.

80’ Det har vært stille og rolig ute på Aspmyra etter utligningen. Kom igjen nå! 10 minutter igjen av ordinær spilletid.

84’ BYTTE: Aremu ut, Hadzic inn (Start)

85’ Og der står det 1-2 til Start. Innbytter Mathias Bringaker header den i mål etter et godt innlegg. Nå må Glimt ut å jakte enda en scoring. Hvis det står sånn, har Start vunnet sin første bortekamp i Eliteserien siden 2015.

88’ BYTTE: Isidoro ut. Nysigneringen Tagbajumi kommer inn, og debuterer dermed på Aspmyra ikveld. (Glimt)

*2007 er dagens tilskuertall på Aspmyra Stadion*

90’ Det er lagt til 4 minutter.

90+2’ Vegard Moberg ut, Geir Andre Herrem inn. (Glimt)

90+4’ Og der blåser dommeren i fløyta. Det ender med et overraskende 1-2 resultat til Start på Aspmyra Stadion.