Kampreferat Bodø/Glimt - Tromsø

Les hva som skjedde under kveldens hjemmekamp.

5 min. De første fem minuttene har vært rolige, begge lag føler seg inn i kampen.

12 min. Gamst er oppe med hånda i ansiktet på Zinckernagel, får tilsnakk for situasjonen.

16 min. Fint angrep av Glimt, Saltnes får avsluttet, men ballen treffer to TIL-spillere og den går utenfor mål.

23 min. Bodø/Glimt styrer store deler av kampen, men kommer ikke helt til de store sjansene.

24 min. Tromsø varter opp med et angrep, Espejord finner Bakenga som prøver skudd fra skrå vinkel, men Popovic får en hånd på ballen.

31 min. Jose Angel prøver seg på halv volley fra rundt 18 meter, ballen går like over.

37 min. Gult kort! Robert Taylor pådrar seg kampens første kort for å felle Saltnes.

38 min. Bjørnbak tar frisparket fra rundt 25 meter, skuddet er bra og Kongshavn lager corner.

43 min. Mål! Bodø/Glimt 0 - 1 TIL. Antonsen slår en lang ball mot Espejord som kommer i bakrom, setter den fint forbi Popovic.

45 min. Det er lagt til ett minutt tilleggstid.

45 +1 min. Glimt med ett siste forsøk før pause, Angel skyter fra rundt 25 meter men ballen går over.

Pause.

51 min. Glimt kombinerer fint på høyrekanten, Layouni skyter fra 17 meter men skuddet går langt over.

52 min. Nok en sjanse for Glimt. Isidoro legger inn fra høyre og finner Fardal Opseth som header like utenfor!

64 min. Kjempesjanse for Bodø/Glimt! Layounis innlegg blir klarert, og der kommer Saltnes som bredsider fra 10 meter, men inngripen fra Antonsen redder TIL fra en utligning.

65 min. Nok en sjanse for Glimt! Innlegget mot Opseth er litt i lengste laget, selv om han får en tå på den. Klarer ikke styre den på mål.

66 min. Spillerbytte - Bodø/Glimt. Thomas Drage ut. Håkon Evjen inn.

70 min. Gult kort! Mushaga Bakenga holder Bjørnbak og drar på seg kort. Er tydelig ikke fornøyd og klapper ironisk mot dommeren.

71 min. Spillerbytte - Bodø/Glimt. Amor Layouni ut. Trond Olsen inn.

79 min. Spillerbytte - TIL. Mushaga Bakenga ut. Elhadji Mour Samb inn.

81 min. Nå presser Glimt veldig! Isidoro finner Trond Olsen på forsøker å heade på mål, får ikke skikkelig treff på ballen og den går utenfor mål.

83 min. Nå er det skikkelig opphetet stemning her! TIL-spillerne legger seg ned for alt og stopper spillet.

83 min. Gult kort! Ulrik Saltnes er mektig irritert over TIL nå.

83 min. Gult kort! Morten Gamst Pedersen får kort for munnbruk.

87 min. TIL-fysioen har snart løpt mer enn alle på Aspmyra i dag, har vært på banen opp mot fem-seks ganger nå!

89 min. Zinckernagel leker seg med Martin Taylor nede med cornerflagget, får slått inn mot Jose Angel som skyter et svakt skudd på mål. Lett for Kongshavn å redde.

90 min. Det er lagt til hele syv minutter på Aspmyra!

90 +2 min. Gult kort! Opseth får kort etter å ha lagt Gamst i bakken. Han blir liggende en stund før han kommer seg på beina.

90 +3 min. Spillerbytte - TIL. Daniel Berntsen ut. Slobodan Vuk inn.

90 +4 min. Kjempesjanse for Glimt. Trond Olsen fyrer av kanonen men keeper for til slutt henda på den. Kongshavn ser ut til å være skadet og bruker tid. Igjen.

90 +6 min. En siste sjanse for Glimt da de får corner. Den går mot bakerste men den blir litt for lang for Opseth og co.