Amor Layouni

Kampreferat Bodø/Glimt - Rosenborg

Les kampreferatet og se høydepunktene fra kampen.

5 min. Meget rolig start på kampen. Rosenborg triller ball.

8 min. Marius Lode klarerer kampens første mulighet. Det ender med hjørnespark til Rosenborg.

24 min. Glimt vinner ballen høyt i banen, Moberg prøver seg på skudd fra rundt 20 meter, men Hansen redder.

25 min. Så kontrer Rosenborg og Trondsen får prøvd skudd på mål, men Popovic redder han også. Høyere tempo i kampen nå.

27 min. Trondsen slår langt mot Helland som prøver å legge ballen i lengste kryss, men Popovic er våken.

29 min. Helland går mot mål etter rot i forsvaret til Glimt. Prøver seg på et skudd, men ballen går over.

34 min. Gult kort – Bodø/Glimt. Isidoro feier ned Meling og får kampens første kort.

40 min. Spillerbytte – Rosenborg. Anders Trondsen ut. Marius Lundemo inn.

42 min. Kjempesjanse – Bodø/Glimt! Opseth snapper opp en dårlig pasning tilbake til Hansen, finner Layouni som skyter i blokka. På returen kommer Saltnes som skyter over. Der skulle det stått 1-0.

45 min. Det er lagt til 2 minutter.

Pause.

47 min. Mål! Bodø/Glimt 0 – 1 Rosenborg. Alexander Søderlund setter inn kampens første mål etter et hjørnespark fra Hedenstad. Kalddusj for nordlendingene de første minuttene av andre omgang.

52 min. Helland prøver seg på skudd fra rundt 18 meter, men Popovic har kontroll på skuddet.

58 min. Bjørnbak tar frispark fra rundt 35 meter, men skuddet går langt over.

64 min. Layouni og Saltnes kombinerer fint på venstrekanten. Førstnevnte prøver seg på skudd men ballen treffer nettveggen.

64 min. Spillerbytte – Bodø/Glimt. Amor Layouni ut. Trond Olsen inn.

76 min. Kjempesjanse – Bodø/Glimt. Etter mye klabb og babb inne i feltet får Saltnes fyrt av et skudd, kula treffer en RBK spiller og det ender med hjørnespark.

77 min. Spillerbytte – Bodø/Glimt. Patrick Berg ut. Jens Petter Hauge inn.

83 min. Spillerbytte – Rosenborg. Alexander Søderlund ut. Yann-Erik de Lanlay inn.

84 min. Kjempesjansen – Bodø/Glimt. Moberg header ballen over fra fem meter, får ikke kommet skikkelig over ballen der.

89 min. Spillerbytte – Bodø/Glimt. Thomas Jacobsen ut. Geir André Herrem inn.

90 min. Det er lagt til fire minutter.

90+3 min. Glimt roper på straffe! Herrem er gjennom og alene med keeper, får seg en dytt i ryggen og et spark i beinet av Hovland. Dommer blåser ikke. Der skulle det vel vært straffe til Glimt!

90+3 min. Gult kort – Bodø/Glimt. Vegard Moberg pådrar seg gult kort etter å ha klaget til dommeren.

Kampen endre 0-1 på Aspmyra.