Klar for duell

Sparebank 1 Nord-Norge og Nobl gjør seg klare for straffesparkkonkurranse.

Annonse:

Det er to lag i flytsonen som møtes til duell førstkommende tirsdag. Faktisk har ingen av lagene tapt en fotballkamp i 2017. Nå skal det avgjøres hvem som virkelig er best. 

Nobl er aktuell som Bodø/Glimts nyeste hovedsponsor og logoen deres har i to serierunder prydet glimtspillernes rygg. Nobl er et lag med selvtillit etter at Glimt aldri har tapt med Nobl på ryggen. Dessverre for boligbyggelaget har de helgule heller aldri vunnet med den nye hovedsponsoren på plass. 

Se hvordan det gikk da Sparebank 1 Nord-Norge inviterte Nobl til kamp nederst i saken.

For Sparebank 1 Nord-Norge sin del ser tallene langt bedre ut. Sparebank 1 Nord-Norge kom inn som generalsponsor før 2012-sesongen og har prydet Glimts drakter i 204 seriekamper. Til nå har det resultert i 80 seire, 64 uavgjort og bare 60 tap. Dermed kan vi vente stor selvtillit i SNN-garderoben før den avgjørende straffesparkkonkurransen på tirsdag. 

Har aldri møttes før

Selv om de holder til i hver sin bransje er det ikke langt mellom lokalene til Sparebank 1 Nord-Norge og Nobl. Dermed skulle man jo tro at lagene har flere møter på samvittigheten, men den gang ei. Lagene har faktisk aldri før møttes til straffesparkkonkurranse, så det blir spennende å få målt styrkeforholdet mellom lagene. 

Begge lagene må finne frem det aller beste for å stikke av med seieren. Det er to meget sterke lag som møtes på Aspmyra på tirsdag. 

Trodde han hadde spilt sin siste kamp

Skal vi tro Terje Edelsten Moen i Sparebank 1 Nord-Norge er det knyttet stor usikkerhet til SNNs keeper. Den meget erfarne Jan Petter Eliassen var svært uheldig sist han var i ilden.

- Han hadde vondter i både rygg og skulder, sier Moen om da Eliassen stilte som SNNs keeper under en sponsorcup arrangert av Bodø/Glimt. Etter smellen skal Eliassen ha lovet å aldri mer stå i mål, men fristelsen ble for stor og nå er han tilbake i manesjen. 

Da blir det spennende å se om Nobl vet å utnytte situasjonen dersom det skulle oppstå liknende situasjoner på tirsdag. 

Likevel vil nok de fleste oddssetterne ha banken som favoritter ettersom fredagens laguttak viser at Nobl stiller uten keeper. Generalsponsoren skal uansett ikke føle seg trygge, Nobl jobber nemlig på spreng for å få på plass en keeper før kampstart på tirsdag. 

- Vi jobber med saken, og vi skal nok finne en keeper, forsikrer Mona Liss Paulsen i Nobl til glimt.no. 

Toppspillere

Utifra laguttaket som ble offentliggjort fredag ser det ut til å bli et jevnt oppgjør, men den største stjernen på banen vil utvilsomt være Kristina Høyem Rabben fra Sparebank 1 Nord-Norge. Rabben har flere år som spiller i Grand Bodø bak seg og bør være et sikkerstikk for generalsponsoren. Klarer hun å holde nervene i sjakk? Det blir det store spørsmålet under tirsdagens storoppgjør på Aspmyra stadion. 

Kampstart i oppgjøret mellom SNN og Nobl blir tirsdag 19. september klokken 19:50 i pausen i oppgjøret mellom Bodø/Glimt og TUIL. Billetter til straffesparkkonkurransen er inkludert i billettprisen til kampen. Kjøp billetter her

Oppdatert: Keeper på plass

Sent fredag ettermiddag kom meldingen om at Nobl har fått på plass sin keeper. Øystein Wasmuth, som tidligere var oppmeldt som spiller blir nå Nobls keeper. 

Kristina Høyem Rabbens deltagelse for SNN har nemlig fått familiemedlemmene til å reagere. Nå skal hennes far, Hans Kristian Rabben skyte for Nobl. Dermed flyttet Wasmuth til keeper. 

Her er troppen til de to lagene: 

Sparebank 1 Nord-Norge:

Marius Andreassen, Fritz Aakvik, Kristina Høyem Rabben, Ole Østensen, Morten Haugen - Jan Petter Eliassen (keeper)

Nobl:

Anders Elvegård Jensen, Marit Heitmann Falch, Christine Føre, Hans Kristian Rabben, Bjørn Harald Sandvik - Øystein Wasmuth


Annonse fra Eliteserien: