Klar for Florø

Bodø/Glimt er klar for å ta tre nye poeng når de tar turen til Norges vestligste by og møter Florø. Her er alt du trenger å vite før kampen på søndag.

Bodø/Glimt vant fullt fortjent hjemme mot Ull/Kisa forrige tirsdag og nå er de helgule fra nord på jakt etter en ny seier. Glimt har aldri møtt Florø i seriesammenheng før, og da finnes det ikke noe bedre, enn å starte statistikken med en seier.

Florø som nyopprykket lag, har slitt i årets sesong. Med bare 1 seier på de 8 første kampene i årets OBOS-Liga ligger laget fra Norges vestligste by på en 12. plass på tabellen. Det skal dermed sies at de har fått det så tøft som det var forventet for et relativt nytt fjes i årets liga.

Florø møtte Åsane sist runde, men måtte se seg slått med 1-0 i det som var en jevnspilt affære. Bergenslaget trakk det lenge strået i en kamp hvor det like godt kunne gått den andre veien. Det er dermed et revansjesugent lag som møter Glimt til dyst på søndag.

Både Florø og Bodø/Glimt har sluppet inn 11 mål. Det som skiller dem derimot er antall skårede mål. Her har Florø bare 6, mens Glimt har over tre ganger så mye, hvor de har 19 skåringer. Dermed er det spennende å se om denne statistikken kommer til å være utslagsgivende i søndagens affære.

Etter tapet i Sandnes Ulf har Glimt igjen kommet på vinnersporet. Ull/Kisa ble sendt tilbake til Gardermoen med null poeng i sekken. Selv om laget igjen skal ut på en tung gressbane er Bodø/Glimt fast bestemt på å ta alle poengene i Florø. 

Søndag 21. mai vil kampen på Florø Stadion finne sted, og vi håper å se et glimtlag som tar tre poeng.

Kampstart er 18:00. Dersom du ikke er i Florø, men likevel ønsker å få deg kampen kan den sees på Eurosport Player.

Annonse fra Eliteserien: