Klart for Løvold Cup 2017

Løvold Cup sparkes i gang fredag 21. april. Fotball for alle!

Fredag 21. til søndag 23. april er det klart for den tradisjonsrike Løvold cup. Da avholdes nemlig vårens friskeste og grønneste fotballeventyr i Bodø. Turneringa vil avvikles på tre forskjellige baner: Aspmyra stadion, Aspmyra kunstgress og Bankgata kunstgress. Bodø/Glimt har i en årrekke hatt et godt samarbeid med Løvold, og ser frem til og nok en gang avholde Løvold cup sammen. Glimt og Løvold har nylig forlenget samarbeidet deres, og begge er storfornøyde over at dette gode og tradisjonsrike samarbeidet vil fortsette.

I cupen vil rundt 150 lag og 2000 spente unge spillere fra Nordland og Saltenområdet delta. Det er altså mange glade unge mennesker som vil ta del i denne tradisjonsrike turneringa. Klassene som skal være med er fra G6 helt opp til G16. Fra G13 og oppover vil det være vanlig gruppespill og utslagsrunder, med en gave til vinneren fra Løvold. I G12 gruppen vil det være gruppespill med tabell, samt playoff for å matche lagene bedre.

Fotball for alle! 

Noe nytt som blir introdusert i år er at det vil være en egen klasse for spillere med funksjonsnedsettelse. De vil spille treer og femmer fotball. Noe annet som er nytt i denne utgaven av årets Løvold cup er at 6 åringer vil delta for første gang. Det er altså masse spennende fotballkamper man kan få med seg, i alt fra konkurranseklasser til 6-åringer.

Løvold cup fungerer som en slags kick off før utendørssesongen starter, da det er det siste som skjer før sesongen sparkes i gang. Vi ser frem til en turnering med masse glede, spenning og gode fotballopplevelser for alle sammen!

Her finner du kampoppsettet

Her finner du reglement og info om Løvold Cup

Annonse fra Eliteserien: