Kolstad til landslaget

Jonas Ueland Kolstad har gjort sine saker bra som keepertrener i Bodø/Glimt. Så bra at han nå er klar for landslaget.

Annonse:

I desember ble det klart at Pål Arne "Paco" Johansen overtar som ny landslagstrener for G18 og G19. Johansen starter opp med 99-kullet i mars, samtidig som Eirik Horneland skal fullføre eliterunden med 98-kullet.

De fleste funksjonene i Johansens nye støtteapparat kom på plass for noen uker siden, og nå er også keepertrener og analyseansvarlig oppnevnt. Dette skriver NFF på sine nettsider. 

Jonas Ueland Kolstad er altså den utnevnte keepertreneren på G18-laget til Norge. 

- Jonas er en strålende keepertrener som blant annet jobbet med den islandske keeper-helten Hannes Halldorsson inn mot fjorårets EM-sluttspill. Jonas er keeperfaglig sterk, flink i møte både med keepere og forsvarsspillere og innovativ i måten han jobber på – i tillegg til at han er en kar som sprer smil og godt humør til alle som er rundt han. Det er helt strålende for oss at han har sagt ja til å være med i G18-teamet, sier Johansen til fotball.no 

Kolstad er for tiden på La Manga med Bodø/Glimts A-lag og har bare én keeper i troppen i tillegg til seg selv. Samtidig som det trenes hardt før sesongen jobber Kolstad iherdig for å få på plass en ny keeper til Glimt-troppen. Denne jobben kombineres nå med en landslagsjobb. 

Den siste i Johansens støtteapparat er analyseansvarlig Igor Aase fra Vålerenga. 

- Med Igor og Jonas på plass er teamet som skal reise rundt i Europa med G18-laget komplett. Det er en flott gjeng med masse dyktighet, og jeg er veldig glad for at jeg har fått ja fra alle jeg har spurt om de vil være med, sier Johansen.

Annonse fra Eliteserien: