Luke 11 - Johnny Johansen

Noen ganger opplever noen mennesker alles største mareritt, nemlig å miste noen man er glad i. Selv om sårene aldri vil gro kan ett enkelt bluss og et banner være med på å gjøre arret fint.

Johnny Johansen måtte ta farvel med sin kjære bror i fjor vår. En smerte som er vanskelig å forestille seg, men sammen med resten av supporterne fikk han hedret broren sin på skikkelig vis da Stabæk kom på besøk. 

Annonse:

- Det står igjen som et utrolig sterkt minne knyttet til min avdøde bror. Glimt vinner 3- 1 og vi hyllet han før kamper. Det er en kamp som står igjen som ..., sier han før han må hente seg inn.

Se video (teksten fortsetter nedenfor): 


Under Barndomsminne fra Nordland før kampen ble det spesielt for Johnny.

- Det var sterkt! Veldig sterkt! Under ”Barndomsminne fra Nordland” holdt vi opp et banner hvor det sto ”Hvil i fred, kompis!” og fyrte ett bluss som et symbol på vår kjærlighet til han, sier Johnny.

Når man mister noen man er glad i er det vanskelig å se for seg at det noen gang skal bli bra igjen. Supporterkoret på Aspmyra har blitt én stemme fattigere, men samholdet, vennskapet og fellesskapet holder fortsatt like sterkt. Sårene vil aldri gro for Johnny og familien, men kjærligheten vil heller aldri dø. 

Hvil i fred, kompis!

Annonse fra Eliteserien: