Luke 8 - Rolf Arne Holmen

I 2015 hadde Bodø/Glimt en amerikaner på laget som elsket Oreo, og et bilde på Twitter resulterte i en strålende scoring for mannen med det romantiske etternavnet.

Ekte kjærlighet! Det kan være så mangt, blant annet følelsene Zarek Valentin hadde for dobbeldekker-kjeksen med den hvite herligheten i midten. Ekte kjærlighet er også det Rolf Arne Holmen føler for Bodø/Glimt, klubben i hans hjerte.

Annonse:

2015 ble Rolf Arne Holmen supporterkoordinator for Bodø/Glimt. Jobben hans er å være et bindeledd mellom klubben og de som heier. Samme år reiste Bodø/Glimt til Molde for å spille en viktig kamp i Eliteserien. De helgule var stinne av selvtillit.

 -          Molde hadde et veldig godt lag på den tiden og var regjerende mester i ligaen. Alle forventet at Molde skulle vinne, men de hadde slitt litt den siste perioden og Glimt hadde hatt tre seire på rad før turen til Rosenes By, forteller Holmen.

 Hvorfor all denne praten om den kjeksen da, tenker kanskje du? Jo, for da Rolf Arne kom på Aker Stadion fikk han øye på noe i kiosken.

 -          Jeg så at de solgte oreo-is i kiosken og Zarek var jo helt sjukt opptatt av Oreo. Derfor kjøpte jeg en sånn is og tok et bilde av den. Jeg la bildet ut på Twitter og skrev noe sånt som ”Kick some ass, Zarek” og sendte det til han. Det gikk vel ikke mer enn et par og tjue minutter før han scorte sitt første eliteseriemål, sier Holmen.

Se video (teksten fortsetter nedenfor):


De rundt 40 glimtsupporterne på tribunen lagde god stemning etter at Fitim Azemi hadde spilt amerikaneren nydelig gjennom. Alene med keeperen gjorde han ingen feil og Glimt tok noe overraskende ledelsen på Aker stadion.

 -          Morten Konradsen scorte sitt første eliteseriemål femten minutter senere og da tok til og med de på VIP-tribunen helt av, ler han avslutningsvis.

Zarek Valentin dro hjem til USA etter sesongen, men vi antar at det romantiske forholdet til kjeksen aldri har tatt slutt. For Rolf Arne Holmen sin del er Bodø/Glimt fortsatt ekte kjærlighet.

Annonse fra Eliteserien: