Luke 9 - Thomas Aakvik

I september 2016 feiret Bodø/Glimt sine første 100 år. Selv om jubileumskampen endte med et surt tap, ble festhelgen uforglemmelig.

For de ansatte i Glimt og de involverte i jubileumsfeiringen var helgen 16.-19. September 2016 en helg av de sjeldne. Som vanlig hadde Glimt kamp på søndag klokken 18:00, men det var ingen hvilken som helst kamp.

Annonse:

Bodø/Glimt skulle feire 100 år, med kampen mot Brann som et herlig punktum. Fredagen og lørdagen før var det duket for det tradisjonelle ”Glimtshow” og den helgule klubben fylte Stormen Konserthus ved tre anledninger den helgen. Thomas Aakvik jobber som spillerutvikler og sto på hodet for å få en verdig feiring av hundreåringen.

- Vi hadde jobbet hardt og mye for å stelle i stand en best mulig feiring for klubben og for byen. Vi gjennomførte masse aktivitet og hadde arrangert tre fantastiske show Stormen, som alle satte veldig stor pris på, sier Aakvik.

Se video (teksten fortsetter nedenfor):


For det å skulle feire en klubb som Glimt krever hardt arbeid og alle som tok del i feiringen gjorde alt for å kunne gi publikum en optimal opplevelse når Glimt gikk ut på banen den 18. september. 

- Vi holdt stor aktivitet for barn og unge på kunstgresset utenfor stadion på kampdagen. Det krydde av barn og alle fikk gratis is og brus når de kom innenfor stadionportene, sier han. Bodø bar i 2016 preg av fest. Noen måneder tidligere hadde byen feiret sine første 200 år og når det var klubbens tur var stemningen i byen igjen feststemt.

- Stemnigen i byen og på stadion var fantastisk. Folk gledet seg til å gå på kamp og feire klubben. Dessverre endte det med tap, men den opplevelsen og stemningen som var på stadion og i byen gjennom den helgen er noe jeg kommer til å minnes og sette pris på resten av livet, sier han.

Annonse fra Eliteserien: