Målfest på Aspmyra for Glimt

Glimt kjørte over Elverum i årets andre hjemmekamp, og ga seg ikke før det sto 5-0 på resultattavla.

Etter 9 minutter kom kampens første mål da Kachi mottok ballen på 35 meter, vendte opp og driblet seg forbi tre Elverum-spillere før han satte ballen kaldt i mål alene med keeper. Flott scoring av Kachi!

Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 med Glimt som det klart førende laget.

Andreomgang startet rotete for Glimt, som ikke klarte å ta kontroll på kampen. Etter 59 minutter fikk Elverum straffe, som Ricardo reddet mesterlig

I det 60. minutt foretok Glimt sitt første spillerbytte.  Målscoreren Kachi gikk ut til fordel for Fardal Opseth.

Fem minutter senere økte Glimt ledelsen til 2-0 etter mål fra kapteinen Trond Olsen. Et innlegg fra Jonassen ble dårlig klarert og endte til slutt hos Olsen som fikk en enkel jobb med å sette ballen i mål.

Kun tre minutter senere satte Olsen inn sitt andre for dagen etter en flott kontring anført av  Hauge. Ballen ble sluppet perfekt av Hauge som ga Olsen nok en enkel jobb med å sette ballen i mål.

Dagens andre bytte kom i det 71. minutt da Hauge gikk ut til fordel for Mladenovic.

I det 75. minutt kom dagens fjerde mål. Glimt fikk frispark i god posisjon, som ble slått inn til Fardal Opseth som satte ballen i mål på volley.

Kun to minutter senere scoret Mladenovic sitt første seriemål for Glimt. Nok en fin kontring endte med at Mladenovic mottok ballen fra Fardal Opseth rundt midtbanestreken før han satte fart mot mål og plasserte ballen rolig i mål.

Rett etter scoringen foretok Glimt sitt siste bytte for dagen. Saltnes gikk ut til fordel for Berg.

Kampen endte til slutt 5-0, etter en solid opptreden fra Bjørkans menn.