Se kampen mot CSKA gratis

Bodø/Glimt møter CSKA Moskva på La Manga og hele kampen strømmes på Facebook

Annonse:

Det er Eurosport Norge som strømmer kampen mot det russiske storlaget. 
Kampen legges ut på Facebook-sidene klokken 15:55 på lørdag (25. februar). Derfor kan vi ikke dele en direktelenke enda, men vi publiserer på både Facebook og Twitter når posten er klar.  I mellomtiden kan du klikke deg inn på Facebook og like Eurosport NO HER

På La Manga fokuserer spillerne på å finne formen før seriestart. Eurosport Norge viser hele 31 kamper direkte på TV, og begge Bodø/Glimts kamper blir vist. De helgule fra Bodø møter russiske CSKA Moskva og divisjonskollega Sandnes Ulf til kamp i løpet av oppholdet i Spania. 

25. februar kl. 16:00: Bodø/Glimt – CSKA Moskva (Eurosport Norge- Facebook)

28. februar kl. 16.30: Bodø/Glimt – Sandnes Ulf (Eurosport Norge)

Frem til seriestart 1. april viser Eurosport 33 direktesendte treningskamper fra Spania. 31 av dem går på Eurosport Norge, mens enkelte blir direktesendt via Facebook.

Det første direktesendte vinteroppgjøret på Eurosport Norge blir Vålerenga – Zenit St. Petersburg. Oppgjøret spilles 27. januar klokka 18.30.

– Vi har lovet å gjøre fotballen billigere og mer tilgjengelig. Dette vinterprogrammet lever opp til de forpliktelsene, sier sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks, Jan-Erik Aalbu.

Totalt 33 oppkjøringskamper vil bli vist på Eurosports plattformer. 31 av dem sendes på Eurosport Norge.

– Vinterprogrammet er en helt sentral del for norske toppfotballag i forberedelsene til seriestart, men det er også en viktig øvingsperiode for oss i Eurosport, sier Jan-Erik Aalbu.

– Vi kommer til å benytte de personene som skal jobbe med Eliteserien og Obosligaen for oss i tida som kommer, enten de befinner seg foran eller bak kamera, fortsetter han.

Tre kamper vil bli vist direkte via kontoen Eurosport (NO) på Facebook.

– Vårt motto er fotball til folket, og er det ett sted folket er, så er det på Facebook. Men foreløpig er de tre kampene bare en test for vår del, og det finnes ingen planer om å vise seriekamper på Facebook, sier Aalbu.

Jo Bergsvand i Norsk Toppfotball, som er ansvarlig for treningskampene, forteller at det er klubbene som står i fokus når La Manga-programmet legges.

– Det er en stor utfordring å lage et kampoppsett som klubbene, media og banene (La Manga) blir fornøyd med. Målet er at alle får forberedt seg optimalt, og det er klubbene vi prioriterer når puslespillet skal legges. Det er ikke alle brikkene som er like enkle å legge, men vi håper vi er nære med kampprogrammet på La Manga, sier sportslig leder i Norsk Toppfotball, Jo Bergsvand.

- For kampene utenfor La Manga så vil vi legge ut dette når oppsettet er klart. Det kan komme endringer i oppsettet, men da oppdaterer vi denne siden. Spesielt kamptidspunkt og valg av bane er utsatt avslutter Bergsvand.

Annonse fra Eliteserien: