Nordland betong er med videre

Nordland Betong har vært med Bodø/Glimt i mange år, og nå er avtalen forlenget med tre nye år.

Bodø/Glimt har en stor plass i hjertet til Nordland Betong og daglig leder, Tore Mosand. Nordland Betong har vært samarbeidspartnere med Nordlands beste fotballklubb i mange år allerede. Faktisk så mange at Mosand er usikker på hvor lenge det egentlig er. 

- Vi har i alle fall vært med tjue år, erindrer han og påpeker at det er ekstra gøy nå om dagen. 

- I løpet av tjue år blir det naturligvis både medgang og motgang. Nå er det medgang igjen og vi synes utvilsom at det er ekstra gøy når laget gjør det godt. 

"Førr Evig"

Bodø/Glimt er og skal alltid være "Førr Evig". Sånn er det for betongen til Tore Mosand også. Glimtengasjementet til Nordland Betong er også udødelig. 

- Nå skal vi i alle fall være med i tre nye år, men kjærligheten til klubben og engasjementet for klubben er selvfølgelig "Førr Evig", sier Mosand, som gleder seg til å følge "Superlaget" tilbake til Eliteserien. 

- Som sagt er det alltid morsomst i medgang, og fortsetter laget som de har gjort til nå blir det en fantastisk sesong i Eliteserien til neste år. 

- Lojal partner

Nyansatte Jannike Ramsvik er fornøyd med at Nordland Betong blir med, i alle fall til etter 2019-sesongen. 

- Jeg synes det er helt fantastisk å høre at Nordland Betong har vært i glimtfamilien i 20 år. Du snakker om lojal partner! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem, sier Ramsvik. 

Avtalen med Nordland Betong har vært klar siden tidlig på nyåret og de har allerede rukket å bety mye for Glimt i sesongen 2017 som har bært preg av jakten på opprykk. 

- Vi er naturligvis veldig fornøyde med at Nordland Betong har valgt å forlenge avtalen i tre år. At en partner som dem er med videre er utrolig viktig for oss, sier Ramsvik. 

Annonse fra Eliteserien: