Nytt treningsrom på Aspmyra

For å være best mulig forberedt til den nye sesongen har Bodø/Glimt bygget nytt treningsrom under hovedtribunen.

Annonse:

Det er ingen hemmelighet at fotballspillere må være godt trent dersom de skal yte maks en hel sesong. Derfor har Bodø/Glimt lagt alt til rette foran sesongen 2017 og ordnet i stand et skikkelig treningsrom under hovedtribunen på stadion. Dermed er det kort vei fra garderoben og inn i moderne treningslokaler. 

I tillegg til treningsrommet på Aspmyra har alle spillerne treningstilgang på Stamina på City Nord. Rommet under tribunen består av nye manualer, benker med tilhørende knebøy- og benkpressrigg. I tillegg til tre spinningsykler, pull ups-oppheng og medisinballer finnes det også hoppetau, gymmatter og diverse stepper og kasser. Alt man trenger for å holde kroppen ved like, med andre ord. 

Kombinerer man dette med opplegget fysisk trener Ørjan Nygård legger opp ligger nå alt til rette for en god fysisk sesong på "Myra". 

Se bilder av treningsrommet nederst i saken

Dugnad

FK Bodø/Glimt er som alle andre fotballklubber avhengige av sine frivillige som stiller opp. De fleste stiller opp på kampdag, men også en liten gjeng ildsjeler står på utenfor sesongen. Før jul var "kaffebordet", som de populært blir kalt i full sving under tribunen for å stelle i stand trimrommet før spillerne kom tilbake fra juleferie. Blant dem var den tidligere superhelten Harald "Dutte" Berg. 

Kent André Aagnes, arrangementansvarlig i Bodø/Glimt er en av bakmennene. Han er stårlende fornøyd med resultatet. 

- Dette viser hva man er i stand til i en liten klubb som Bodø/Glimt. Frivillige som stiller opp, jobber gratis og virkelig brenner for klubben. De sto på dag ut og dag inn og resultatet har blitt riktig så fint. Før var det bare noen få sykler og vekter her. På gulvet lå det gamle kunstgressmatter. Nå er rommet tipp topp. Til glede for både spillere, trenere og andre ansatte i klubben, sier Aagnes som selv har brukt mye tid i styrkerommet etter det ble ferdig. 

Det er ikke bare A-laget og de ansatte i administrasjonen som bruker treningsrommet. Også Ungdomsavdelingen i klubben har fått stor nytte av det nye utstyret. 

Annonse fra Eliteserien: