Opseth går for rekorden!

Det ble en knusende seier til Bjørkans menn i årets siste kamp på Aspmyra. De gule ga seg ikke før det stod 6-0 på måltavla, og en av de som markerte seg var Kristian Fardal Opseth.

Den høyreiste spissen har vært i forrykende form hele sesongen, og nærmest levert scoringer på bestilling. I dag ble Åsane offer for Kristian Fardal Opseth sitt storspill, som stod bak to mål og to assist. Likevel var det litt småpirk ifølge tomålsscoreren.

Annonse:

- Vi viser at vi er ligaens beste lag. Jeg synes vi har god kontroll i førsteomgangen, men vi gir bort ballen litt vel mye og mister den i farlige posisjoner som gir dem noen muligheter. Likevel, 6-0 snakker for seg selv og det var deilig å avslutte slik hjemme. Vi håper vi ga Glimt-fansen en grunn til å komme på kamp neste sesong, sa sogningen til GLIMT-TV.

Med de to målene gikk Fardal Opseth dermed opp på 27 mål totalt denne sesongen. Noe som betyr at han har tangert Daniel Nannskogs målrekord for antall mål scoret i en sesong fra 2005.

Glimt møter Strømmen borte i siste serierunde, og da får han en gyllen mulighet til å ta rekorden for seg selv.

- Når jeg har kommet så langt så må jeg vel ta et til tenker jeg, så jeg håper selvfølgelig at det sitter en neste helg, sier Fardal Opseth med et lurt smil om munnen.

Se hele intervjuet med Kristian Fardal Opseth her:


Annonse fra Eliteserien: