Salten Aquas talentsamling

Det var en spennende og inspirerende helg for alle som deltok på Salten Aquas samling på Aspmyra.

Annonse:

22 spillere født i 2005 fra 17 ulike klubber, fra Sømna i nord til Harstad i sør, deltok i helgen på Salten Aqua Samlingen. I tillegg deltok 15 spillere fra Bodø/Glimt. Samlingen er et samarbeid mellom Salten Aqua AS, Bodø/Glimt, Hålogaland Fotballkrets og Nordland Fotballkrets. Den fant som alltid sted på Aspmyra Stadion, hvor alle treningene og kampene ble gjennomført. Foruten Glimt-spillerne, bodde alle 22 guttene på Aspmyra i helgen. Mange foreldre tok også i år turen til Bodø og Aspmyra for å få med seg samlingen.

- Det sportslige nivået var veldig bra, guttene jobbet godt og leverte meget bra. Våre spillerutviklere er svært fornøyde med årets samling og spillerne som deltok, sier Gregg Broughton, utviklingsleder i Bodø/Glimt.

Thomas Aakvik, spillerutvikler i Bodø/Glimt har deltatt som trener siden starten i 2011.

- Vi ser hvert år at guttene som deltar får både referanser for hva som kreves, inspirasjon og nye venner, det er svært gledelig og et ekstra pluss med å samle alle her hos oss på Aspmyra, fortalte han. 

Ørjan Berg, daglig leder i B&U avdelingen retter en stor takk til Salten Aqua AS.

- Det nærmer seg 10. års jubileum for Salten Aqua Samlingen. Vi er svært takknemlige for samarbeidet med Salten Aqua AS som gjør det mulig for oss å invitere så mange av de største talentene i vår region til oss for å gi dem inspirasjon til videre trening og satsing med fotballen. Vi ser allerede fram til neste års Salten Aqua Samling, avslutter Berg.

Annonse fra Eliteserien: