Scandic Havet vant Sponsorcup 2017

Tradisjonen tro arrangerte Bodø/Glimt også i år sponsorcup på Aspmyra. I år var det ni lag som kjempet om den prestisjefulle seieren i årets turnering.

Alt var klart for en spennende og intens turnering på Aspmyra, da ni av Bodø/Glimt sine sponsorer skulle barke sammen og til slutt kåre en vinner i årets sponsorcup. Vertslaget Bodø/Glimt stilte også på startstreken, og tidligere storspillere som Håvard Sakariassen, Stig Johansen og Cato Hansen skulle ta opp kampen med lag som Sparebank1 Nord-Norge, Sandgata Tannklinikk og KPMG. 

Etter et intenst gruppespill var det til slutt Scandic Havet og Sparebank1 Nord-Norge som skulle kjempe om finaleseieren. Scandic Havet, som slo ut vertslaget Bodø/Glimt i siste gruppespillkamp, fikk en god start på kampen. SNN var ikke helt sikre som banken bakover, og hotellkjeden gikk tilslutt av med seieren med sifrene 3-1. 

Scandic Havet ble dermed de heldige vinnerne av en solid pokal og en flaske med forfriskende bobler. 

Lagene som deltok i turneringen var: Bodø/Glimt, Sparebank1 Nord-Norge, Scandic Havet, Sandgata Tannklinikk. KPMG, Nordland Betong, Jacob Klette AS, Bama Storkjøkken og Haneseth. 

Se bildene fra turneringen, og den spennende finalekampen under.  

Annonse fra Eliteserien: