Sommerfest med fotball, pølser og is

Det blir gratis is og pølser til alle barn før siste hjemmekamp før ferien

Annonse:

Kampen mot Strømmen søndag klokken 18:00 er den siste hjemmekampen før sommerpausen, og vi ønsker å gi deg en knallstart på ferien. 

Ikke bare skal laget og spillerne på banen GI ALT for tre poeng og enda flere scorigner, men alle barna som møter på kamp skjemmes bort. Det blir fotballaktivitet, gratis is og pølser og gratis inngang for alle under 16 år! 

Fotballaktivitet

På kunstgressbanen på utsiden av stadion (mot Olav Vs gate) blir det gratis fotballaktivitet for barna. Det blir satt opp forskjellige baner hvor barna får spille 3 mot 3 i timene før kampstart. 

Klokken 16:00 starter moroa for de minste. Trenere fra Bodø/Glimts ungdomsavdeling vil bistå og organisere kampene. Vi avslutter aktiviteten cirka 45 minutter før kampstart og ungene trekker inn på stadion. 

Les også: 5 gode grunner til å gå på kamp

Gratis is og pølser

Det blir grilling av pølser utenfor stadion hvor alle barn får hver sin pølse. Det må selvfølgelig til på sommerfest, ikke sant? 

Når barna går inn på stadion har COOP Nordland kjøpt inn is (500 stk) som deles ut til de 500 første barna. Dermed får ungene noe godt å kjøle seg ned på etter fotballsparkingen. Is er jo den perfekte desserten på den deilig sommerdag. 

Gratis inngang for alle barn

Som alltid er det gratis inngang for alle barn under 16 år på våre kamper. Barna trenger ikke billett, men må benytte seg av COOP Nordland-inngangen på hovedtribunen. Barna vises så til et eget VIP-område på stadion. Se etter Barne-VIP-merket på stolene. 

Alle barn får egne seter på Barnas Arena. Foto: Carl Henning Biørnstad
Alle barn får egne seter på Barnas Arena. Foto: Carl Henning Biørnstad

Etter at barna har kommet inn får de også utdelt isen fra Coop. 

Tusen takk til Coop Nordland som gjør det mulig for oss å gi alle barn gratis inngang på Aspmyra stadion, barnas arena!

Les deg opp før kampen her!

Dermed blir det moro fotball, lukt av grillkull og god mat og dessert for alle under 16 år på Aspmyra på søndag! Dette kan dere ikke gå glipp av. 

Etterfulgt av tre deilige poeng og mange, mange flotte glimtmål. Vi skal tilbake!

Dersom du skal ha med deg barnet ditt på kamp, kan du selvfølgelig kjøpe deg billetter på samme felt som barna. Kjøp billetter til kampen ved å følge denne lenken.

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 21.06.2017
Skrevet av: Niklas Aune Johnsen - Foto: Kent Even Grundstad